17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Două accidente rutiere cauzate de neglijență au pus pompierii bârlădeni pe jar!

NOROCOȘI… În după amiaza acestei zile, pe DN 24 A, Murgeni – Bârlad, la interval de câteva minute s-au petrecut două incidente rutiere, în care au fost implicate cinci autoturisme. Primul accident a fost în localitatea  Floreni, orașul Murgeni, unde s-au tamponat ușor două autoturisme în care erau trei pasageri, iar al doilea accident a avut loc la câteva minute distanță, la Simila, comuna Zorleni, unde au fost implicate trei autoturisme cu cinci pasageri. Din fericire, ambele incidente rutiere nu s-au soldat decât cu pagube material, pasagerii neavând de suferit nici o traumă, astfel că totul s-a finalizat, și la Floreni șI la Simila, cu înțelegeri amiabile.

FLORENI… Punctul de lucru Murgeni din cadrul Detașamentului de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru asigurare măsuri PSI în urma producerii unui accident rutier în localitatea Floreni,  oraș Murgeni. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui,  substația Bârlad. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei bărbați. “La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate, două persoane având nevoie de prim ajutor. După acordarea primelor îngrijiri medicale, cei doi bărbați au refuzat transportul la spital.   Pompierii militari au îndepărtat bornele de la bateriile celor două autoturisme implicate în accident, după care au curățat carosabilul de combustibilul scurs. Nu au fost probleme deosebite.”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

SIMILA… Echipajul ambulanței SMURD tip B2 (EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Bârlad a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane implicate într-un accident rutier produs pe DE581,  în localitatea Simila, comuna Zorleni. În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau cinci persoane, între care și un copil minor. “La sosirea echipajului de intervenție, persoanele implicate în accident se autoevacuaseră, un bărbat necesitând îngrijiri medicale.  După evaluare și acordarea primelor îngrijiri medicale, bărbatul în vârstă de 50 ani a refuzat transportul la spital. Celelalte persoane implicate în accident nu au avut nevoie de ajutor medical”, a mai precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here