Accident la intrare în municipiul Vaslui, trei mașini au fost implicate

Un nou accident rutier a avut loc, în această dimineață, la intrare în municipiul Vaslui dinspre Muntenii de Jos. De data aceasta, incidentul nu a mai avut loc în zona Dedeman, ci după podul de la Cuvas, unde trei autoturisme s-au ciocnit, se pare, pe fondul neacordării de prioritate. În urma accidentului, traficul rutier a fost îngreunat câteva zeci de minute. Din informațiile de la fața locului, în urma impactului nu au rezultat victime omenești, prin urmare echipajele medicale  nu au fost solicitat pentru a acorda îngrijiri. Vom reveni cu amănunte!
3 COMENTARII

  1. S.C. care au aparut dea lungul DN au aprobare pentru iesire directa in sosea fara nici o senalizare,scuar,ect. Primarul care afost si cel actual de la Muntenii de jos dau autorizatii de constructii nerespectand cadrul legal. Din lautar la Magnolia sa ajungi primar e fara cuvinte…

  2. La câți proști se trezesc cu permisul in mână, nu te miră nimic. Cred că peste jumătate din absolvenții scolilor de șoferi din ultimii 15-20 de ani, nu au ce sa caute la volan. La fel, peste jumătate din instructorii auto din Vaslui, ar trebui sa se lase de aceasta activitate si sa treaca la sapat șanțuri, constructii, etc. MAI ESTE O PROBLEMĂ : Vasluiul nu are capacitatea de a prelua fluxul imens de masini ce intra la primele ore ale zilei dinspre mediul rural. Transportul calatorilor din mediul rural catre Vaslui, trebuie regandit de autoritatile din Vaslui si acceptat de cei din mediul rural.
    P. S. Aglomerația si prostia, naște accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ