11.2 C
Vaslui
21-mart.-2023

Accident la intrarea în Bârlad! Un TIR a intrat direct în sensul giratoriu! (FOTO)

- Advertisement -

NEATENȚIE…   În această dimineață  la intrarea  în Bârlad  a avut loc  un accident  rutier  în sensul  giratoriu  de la intersecția  DN 24 cu DN 11A,  pe sensul  Bădeana – Bârlad. Șoferul unui  TIR  înmatriculat  în Republica  Moldova  a pierdut  controlul  volanului, cel mai probabil  din cauza  oboselii  și a ajuns pe sensul giratoriu, avariind cabina autotrenului.  Din acest  incident  nu s-au  înregistrat  victime. La fața locului, pentru  restabilirea circulației  intervin  în acest  moment  lucrători ai Secției Drumuri Naționale Bârlad. Se recomandă  ca, din cauza carosabilului  umed și alunecos, să circulați cu mare atenție!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Lăsați asemenea acuze..se vede indicatorul pe dreapta cu cedează și ocolire.Mai prost este pentru drogați..bețivani..neodihniți și care urmăresc tik-tok.sunt cei care ajung.. în aceste „așa-zise movile„!.

  2. 1. Fara suparare, dar vede cineva vreun semn de sens giratoriu pe acolo? Eu vad, cocotat in varful movilei, un semn de „curba periculoasa la dreapta” (care o fi aia??) si langa el un semn de ocolire – ceea ce inseamna ca in acea intersectie trebuie sa se dea prioritate de dreapta, nu de stanga, ca in sensurile giratorii. Deci, e sens giratoriu acolo sau nu?

    2. Am fost cat pe ce sa ma urc de sute de ori, pana acum, pe astfel de movile, prost semnalizate, invizibile pe timp de noapte cu ploaie / ceata / ninsoare. Beculetele alea mici de la baza lor devin vizibile cand e prea tarziu, iar semnul al de ocolire nu e fluorescent. Astfel de porcarii pot fi evitate doar daca stii drumul sau daca ti le arata GPS-ul. Iar in cazul celor noi, nici macar GPS-ul nu le cunoaste. Iar movila asta e o copilarie; sa le vedeti pe cele de pe centura Brailei (adevarati munti, in care, daca te izbesti, te faci zob), dar si scuarurile incercuite cu piloni de pe mijlocul drumului Sibiu-Brasov, plasate pe drum de 100 km/h, din cauza carora au murit sute de oameni in ultimii ani. Iar pe autoritatile care ar trebui sa previna accidente, nu sa le produca, le doare fix in dos!!

    • Dar – repet, ca poate s-o sesiza cineva, pana la urma – nimic nu bate podul lui Buzatu de la Crasna, din scanduri acoperite cu asfalt, care sustine inclusiv trafic greu si care trebuie peticit o data pe saptamana (pe bani, evident 😀 ). Ala ar trebui sa intre in Cartea Recordurilor 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.