Accident la Muntenii de Jos: un șofer a ajuns cu mașina în șanț

IMPACT EVITAT … Un accident rutier care ar fi putut avea urmări deosebit de grave s-a petrecut în urmă cu puține minute, pe raza localității Muntenii de Jos. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism marca Audi, care venea dinspre Crasna s-a trezit pur și simplu cu o altă mașină în fața sa, care se deplasa pe direcția Vaslui-Băcăoani și care în dreptul primăriei comunei Muntenii de Jos a efectuat viraj la stânga, pentru a intra în parcarea instituției. Ca să evita impactul, conducătorul auto al mașinii Audi a tras stânga de volan și a intrat într-un șanț. Din fericire pentru el, în acel moment nicio altă mașină nu venea din sens opus. La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Poliției Rutiere, care urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.
4 COMENTARII

  1. Băi “Reflector” tu ai citit tot articolul înainte să comentezi? Mai citește o data articolul ! Eu dacă eram in locul șoferului din Audi i-aș fi rupt capu tăranului ăla prost care i-a intrat pe sensul lui de mers.
    După mintea ta de prost, ăla cu Audi trebuia să pună frână și să stea să intre prostanul ăla in el ! Sper ca cei de la Politia Rutieră sa facă dreptate !

  2. Audi=soferi nebuni, adesea frustrati de ceva pesonal (fizic, inaltime, ignorati, etc.), care vor sa epateze si, mai mereu, circula cu viteze mult peste limita legala. Ca de, de aia si-au luat Audi!
    Idiotii ignora fatul ca aceste masini sunt dedicate autostrazilor (unora dintre ele) din Germania unde nu exista limita de viteza. Asadar, coroborand idiotenia cu frustrarea rezula faptele de mai sus.
    Greu de crezut ca musiul cu Audi avea doar 50 km/ora si nu a putut frana.

    • Și care este problema ta frustatule? Așadar coroborand frustrarea ta cu idioțenia celui care nu a dat prioritate rezulta un prost ca tine. De asta muriți ca prostii! Prostane,indiferent ce madina ai ,când trebuie sa dai prioritate ,apoi dai ” soferas” de 2 bani!

LĂSAȚI UN MESAJ