Accident rutier cu un bãrbat decedat, în comuna Ciocani

 

TRAGIC… Detasamentul de pompieri Bârlad a intervenit în aceastã dimineatã cu o autospecialã de stingere echipatã cu modul pentru descarcerare si un echipaj specializat, la un accident rutier produs în localitatea Ciocani, comuna Ciocani. Accidentul a fost anuntat la 112 la orele 7.03, de un bãrbat care a vãzut cã un autovehicol era rãsturnat într-o lizierã din marginea Drumului Judetean 243 B, la intrarea în Ciocani. La interventie a participat si o ambulantã tip C (echipaj cu medic) din cadrul SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de interventie, a fost gãsitã o autoutilitarã iesitãîn decor, rãsturnatã pe o parte, iar victima, M.B., de aproximativ 53 de ani, nu era încarceratã.

„Bãrbatul a fost declarat decedat de cãtre medicul de pe ambulanta SAJ Vaslui, dupã ce s-a încercat resuscitarea, dar fãrã rãspuns”, a precizat Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.

„La fata locului sunt acum politistii rutieri care investigheazã cauzele producerii accidentului. În cauzã s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Vom reveni cu amãnunte.

 

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ