Accident rutier grav în localitatea Ruginoasa din Iași! Cel puțin o persoană inconștientă după ce un TIR a intrat intr-un autoturism

În urmă cu câteva momente, pe raza localităţii Ruginoasa din Iași a avut loc un accident grav. Vorbim despre faptul că un TIR a intrat într-un autoturism. Din accidentul rutier a rezultat rănirea gravă a cel puţin unei persoane. Vorbim despre faptul că TIR-ul a acroşat un autoturism iar o persoană este inconştientă şi se efectuează manevrele de resuscitare. Nu se cunosc cauzele producerii accidentului.

La faţa locului intervin poliţiştii rutieri şi mai multe echipaje de prim ajutor. Traficul din zonă este blocat. Se vorbește și despre încă o victimă care este conștientă si primește ajutor de specialitate.

Ce spun forțele de intervenție despre accidentul de la Ruginoasa

Accidentul rutier s-a produs pe drumul național DN 28 A. Două camioane implicate si un autoturism. Din nefericire au rezultat în urma coliziune două victime. La fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor de la Pașcani, o autospecială complexă de primă interventie la incendii, salvare si prim ajutor Pașcani, o autospecială de descarcerare de la Secția Tg. Frumos și o ambulanță cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Echipajele care au ajuns la locul intervenției au constatat că în urma accidentului rutier au rezultat 3 victime, din care 2 neîncarcerate, conștiente și o victimă încarcerată, conștientă. Victima încarcerata a fost extrasă din habitaclu, conștientă, este o femeie, de aproximativ 50 de ani, a preluată de SAJ si transportată la spital.

O altă victimă a fost transportata la spital de EPA, a treia victimă refuză transportul la spital, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean Iași. …https://www.bzi.ro/accident-rutier-grav-in-localitatea-ruginoasa-din-iasi-cel-putin-o-persoana-inconstienta-dupa-ce-un-tir-a-intrat-intr-un-autoturism-exclusiv-foto-4185504?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ