23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Accident rutier în Copou Iași. Un BMW a fost proiectat pe trotuar

În urmă cu puțin timp s-a petrecut un accident rutier în municipiul Iași. Din primele informații deținute de reporterii Cotidianului BZI, accidentul a avut loc pe Bulevardul Copou.

UPDATE: Din fericire nu sunt victime omenești, doar materiale. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare negativă.

UPDATE: Autoturismul marca BMW venea din zona Penitenciarului și a vrut să vireze stânga, însă nu s-a asigurat la efectuarea manevrei și a intrat în coliziune cu alt autoturism. Mașina marca Hyundai, care venea din partea stângă, cirula regulamentar. În cel de-al doilea autoturism se aflau o femeie și un copil.

UPDATE: Traficul în zonă este blocat. Tramvaiele sunt oprite.

Două autoturisme, un Hyundai și un BMW au intrat în coliziune, rezultând ca autoturismul BMW să fie proiectat pe trotuar. Cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate. Autoturismul marca BMW nu a acordat prioritatea autoturismului Hyundai.

În aceste momente nu se cunoaşte cu exactitate dacă incidentul a produs victime…https://www.bzi.ro/accident-rutier-pe-copou-un-bmw-a-fost-proiectat-pe-trotuar-exclusiv-4425164?utm_source=website&utm_medium=breaking

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here