Accident rutier mortal. Un tânăr s-a izbit în plin cu BMW-ul într-un copac

În această noapte, în zona de tranziție dintre județele Iași și Neamț, a avut loc un accident rutier mortal. Un tânăr care se afla la volanul unui autoturism marca BMW a pierdut controlul volanului și a intrat în plin într-un copac. Impactul a fost atât de puternic încât motorul a fost aruncat la o distanță considerabilă față de autoturism. Din păcate, pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic, impactul fiindu-i fatal. Cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

Viteza excesivă spulberă vieți! Autoritățile ieșene s-au confruntat cu numeroase accidente rutiere mortale

Accident rutier mortal petrecut la Iași, în comuna ieșeană Scobinți este de-a dreptul incredibil. Un tânăr care gonea nebunește la volanul unui BMW a intrat în plin într-un alt autoturism BMW, condus de un prieten alături de care a copilărit. Florin Ungureanu are 20 de ani și este din comuna Ceplenița. În noaptea de miercuri spre joi (20-21 mai a.c.), în jurul orei 1:20, a călcat mult prea mult pedala de accelerație și a intrat în plin în BMW-ul pe care îl conducea Mihai Ignat. În zona respectivă, unde s-a produs accidentul, drumul este drept, fără curbe. Noaptea circulă puține autoturisme în zonă, de aceea Ungureanu a putut goni cu o asemenea viteză.

Cum s-a întâmplat accidentul mortal din comuna ieșeană Scobinți

Florin Ungureanu se deplasa în aceeași direcție de mers cu cea a lui Mihai Ignat. Ungureanu se afla în spatele lui Ignat când acesta a virat la stânga, regulamentar. Din cauza vitezei l-a izbit în lateral, în plin, iar impactul a fost devastator. Șoferul vinovat, adică Ungureanu, se afla în mașină cu încă o persoană, însă după accident aceasta a plecat, până la sosirea echipajelor de prim-ajutor. Mihai Ignat a rămas însă în autoturism inconștient, alături de două tinere de 19 ani. https://www.bzi.ro/accident-rutier-mortal-un-tanar-s-a-izbit-in-plin-cu-bmw-ul-intr-un-copac-galerie-foto-3968654?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ