2.1 C
Vaslui
28-ian.-2022

UPDATE: Stativã a încercat sã musamalizeze accidentul. Femeia cu care era în masinã a dispãrut misterios, dupã ce a spart parbrizul cu capul!

TUPEU…Deputatul Stativã a rãmas fãrã permis de conducere pentru 60 de zile. Mãsura a fost dispusã de politistii trimisi special de seful IPJ Vaslui, dupã ce presa a dezvãluit cã în accident era implicat un parlamentar, care a încercat sã musamalizeze cazul. Initial politistii au spus cã este un accident usor, fãrã victime si cã soferii s-au înteles amiabil. Dar nu a fost chiar asa. Accidentul a fost unul destul de dur, s-au deschis airbag-uri si un podet de pe marginea drumului a fost distrus. Deci, era clar cã nu se ma putea vorbi de o întelegere amiabilã. De abia peste douã ore la fata locului a venit si echipajul Politiei care a început sã investigheze accidentul. Si au început sã aparã pe rând surprizele. Au costatat cã parbrizul era spart în partea dreaptã a masinii deputatului, fapt care coduce la concluzia cã pasagerul s-a lovit destul de tare în urma impactului si cã accidentul este comis din vina exclusivã a lui Stativã care a încercat o depãsire neregulamentarã.

Cine era personajului misterios care se afla în masina deputatului

Martorii accidentului spun cã în masinã, în partea dreaptã era o femeie, care a dispãrut la câteva minute de la fata locului. „A chemat un taxi si în 5 minute a si plecat de aici” a declarat o martorã. Cine era aceastã femeie si de ce a plecat atât de repede de la locul accidentului, nimeni nu stie? Politistii prezenti la mãsurtori au întrebat pe cei doi soferi de starea de sãnãtate a femeie, dar au primit asigurãri cã aceasta nu a avut nicio leziune si cã pur si simplu a plecat fiindcã era foarte speriatã. Cel mai probabil cã în masinã era sotia deputatului, judecãtoarea Luminita Cosmina Stativã sau vreo persoanã apropiatã, însã este greu de înteles de ce a dispãrut.

Surprizã ! Stativã nu avea asigurare RCA

Politistii au mai avut parte de o surprizã. Deputatul Stativã nu avea asigurare RCA si fãcea presiuni pe soferul din masina accidentatã sã se înteleagã pe cale amiabilã. Poate asa se explicã si disparitia misterioasei doamne, cu care era în masinã. Nu a vrut sã fie martorã când Stativã încãlcã legea, sugerând soferul pãgubit sã accepte o solutie care frizeazã cu penalul. Iatã cu rãsplãteste un deputat încrederea alegãtorilor, încercând sã se sustragã de la plata daunelor produse. Soferul pãgubit avea asigurare de tip CASCO, iar deputatul îi sugera sã o foloseascã.

UPDATE:  Deputatul Irinel Stativă, implicat în accident

Unul dintre șoferii implicați în accidentul petrecut la ieșirea din municipiul Vaslui către comuna Ștefan cel Mare este deputatul PSD Irinel Stativă. Acesta a povestit ce s-a întâmplat și spune că nici unul dintre cei implicați în accident nu a avut de suferit. “Eu eram la volan. Mi-a ieșit în față și ne-am atins. Accidentul nu a fost chiar așa de spectaculos și important este că nimeni nu a fost rănit. Am apelat la înțelegerea amiabilă și am declarat accidentul la poliție”, a declarat deputatul PSD.

Accident spectaculos, fără victime, la ieșirea din Vaslui spre comuna Ștefan cel Mare

ULTIMA ORA…Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier spectaculos la ieșirea din municipiul Vaslui spre comuna Ștefan cel Mare. În urma impactului, unul dintre autoturisme a ajuns pe un dâmb în afara părții carosabile. Celălalt autoturism, înmatriculat în județul Iași, a fost proiectat într-un șanț dar, spatele autoturismului a rămas pe asfalt încurcând astfel circulația în zonă. După câteva ore, la locul accidentului a sosit și o platformă care să remorcheze cele două epave. Din fericire, nici unul dintre șoferi nu a suferit răni și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un martor a povestit că, după producerea accidentului, cei doi șoferi au apelat la înțelegerea amiabilă.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here