8.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

Accident teribil în Cheile Bicazului. Turist strivit de o bucată de stâncă, sub privirile copiilor

- Advertisement -

Cheile Bicazului, unul dintre obiectivele cele mai vizitate din judeţul Neamţ, a fost scena unui teribil accident, un turist fiind strivit de o bucată de stâncă.

Zona Cheilor Bicazului a fost astăzi, 10 august 2022, scena unui incident deosebit de grav. Un turist din judeţul Iaşi, sosit aici cu soţia, cei doi copii şi cu un grup de cunoscuţi, a suferit leziuni profunde într-un incident cum rar se petrece.

În timp ce se plimba prin defileul natural din judeţul Neamţ, bărbatul a fost lovit de o bucată de stâncă, care s-a desprins de pe pereţii abuptului. La locul solicitării s-au deplasat un echipaj SMURD TIM din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ şi unul de la Ambulanţă.

„Astăzi, 10 august, în jurul orei 15.50, poliţiştii Secţiei Bicaz au fost sesizaţi cu privire la faptul că, o bucată de stâncă din zona Bicaz Chei s-a desprins, accidentând o persoană. A reieşit că, în timp ce un bărbat, de 34 de ani, din Valea Lupului, judeţul Iaşi, se afla împreună cu mai multe persoane în zona turistică Bicaz Chei, ar fi fost accidentat de o bucată de stâncă desprinsă din versantul muntos“, a transmis Poliţia Neamţ.

Citeste mai mult: adev.ro/rgejnr

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.