spot_imgspot_img
spot_img
-1.2 C
Vaslui
08-dec.-2023

Accident teribil la Raliul Iaşului. Maşina pilotului Adrian Răspopa a avut o ieşire violentă în decor UPDATE

- Advertisement -

Proba a doua din cadrul ediţiei din acest an a Raliului Iaşului a fost oprită. Potrivit ultimelor informaţii, pilotul Adrian Răspopa este în comă.

UPDATE 14.04: Pilotul Adrian Răspopa este în comă. „Pilotul se află în stare critică, în şoc hipovolemic şi comă postresuscitare, este intuibat, ventilat mecanic. Se fac investigaţii în ceea ce priveşte resuscitării şi intrării în operaţie. Sunt leziuni severe la nivelul bazinului şi a abdomenului şi cranio-cerebral. Se fac eforturi susţinute pentru menţinerea în viaţă”, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD.

Ştire iniţială Sâmbătă, 4 septembrie, s-a produs un accident teribil la Raliul Iaşului, în localitatea ieşeană Hadâmbu.  „Pe locul 2 la general după PS1 la Raliul Iaşului, echipajul Adrian Răspopa/Cosmin Diacu (Skoda Fabia R5) a avut o ieşire violentă în decor pe PS2 Hadâmbu. Echipajele SMURD au intervenit rapid pentru a-i prelua pe cei doi. Proba specială e întreruptă”, au transmis reprezentanţii Federatiei Române de Automobilism Sportiv.   La faţa locului a fost trimis şi elicopterul SMURD.

Adrian Răspopa a avut nevoie de intervenţia medicilor, a fost stabilizat şi  transportat de urgenţă la spital. Cosmin Diacu este în afara oricărui pericol, dar are nevoie de investigaţii suplimentare.   „Adrian Răspopa este deja la spital, unde se intervine în cadrul UPU. Echipajul medical a intervenit rapid atât la locul accidentului, cât şi la unitatea medicală”, a mai transmis Federatiei Română de Automobilism Sportiv.

Citeste mai mult: adev.ro/qywnkg

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.