spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

UPDATE: VIDEO | Din accidentul de la Roșiești, cel mai șifonat a ieșit trenul (FOTO)

- Advertisement -

UPDATE 2: În urma accicentului petrecut în urmă cu ceva vreme la trecerea de linie ferată de la Roșiești a fost avariată, pe lângă mașina implicată, și locomotiva garniturii Iași – București N. Din acest motiv au apărut și nemulțumirile călătorilor nevoiți să aștepte acum ore în șir pentru a-și continua călătoria. Din informațiile de la fața locului a reieșit faptul că a fost chemată o locomotivă de la Vaslui care să tracteze garnitura înapoi în Gara Crasna. Acolo vor fi făcute verificări ca, la final, trenul să se pună în mișcare pentru a ajunge la destinație. Călătorii sunt nemulțumiți, mai ales că întreaga manevră va însemna o întârziere de cel puțin două ore, care se adaugă la întârzierea deja avută după producerea accidentului.

UPDATE 1: În fața salvatorilor, șoferul mașinii implicate în accidentul feroviar de la Roșiești a povestit că a încercat să traverseze linia ferată, dar mașina a rămas blocată pe șine. Împreună cu soția lui a încercat să împingă autoturismul și să-l scoată de pe șine, dar și-a lăsat copil în interior. Cu toate eforturile celor doi, impactul nu a mai putut fi evitat. Din fericire, copilul nu a suferit răni care să-i pună viața în pericol astfel că, după ce a fost evaluat la fața locului, a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru mai multe investigații medicale. La spital a ajuns și mama copilului. De partea cealaltă, pasagerii trenului care mergea spre Bârlad așteaptă liniștiți ca circulația în zonă feroviară să fie reluată pentru a ajunge la destinație. De asemenea, circulația rutieră este blocată în zona respectivă, pe ambele sensuri și s-a format coloană de mașini.

ULTIMA ORĂ… Un nou teribil accident de circulație a avut loc, în urmă cu puțin timp, la trecerea de linie ferată din comuna Roșiești. La fața locului a fost solicitată o ambulanță pentru a acorda îngrijiri medicale răniților. Din primele informații a reieșit faaptul că un șofer grăbit nu a acordat prioritate de trecere unei garnituri de tren și a fost lovit în plin. În urma accidentului au rezultat trei victime, printre care șI un minor. La fața locului se deplasează echipajele de intervenții ale ISU Vaslui și Serviciului Județean de Ambulanță. Trecerea de linie ferată este cunoscută vasluienilor mai ales prin gravele accidente care au avut loc de-a lungul timpului. Chiar dacă, de nenumărae ori s-a solicitat montarea unei bariere, până în prezent, responsabilii nu au găsit soluții.

Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.