Accidentul din Craiova dintre un BMW și un taximetru, soldat cu doi morți, a fost filmat de o cameră de supraveghere

Accidentul petrecut zilele trecute în Craiova, în urma căruia un bărbat de 55 de ani și o femei de 39 de ani au murit, a fost surprins de o cameră de supraveghere. În taximetrul lovit de o altă mașină se aflau patru persoane, dintre care două au murit. Bunicul femeii și fiul ei de șapte ani au fost transportaţi la spital în stare gravă. “Conducătorul de taxi şi o femeie, pasager în taxi, în vârstă de 39 de ani, din Craiova au decedat. În maşină mai era bunicul femeii, de 84 de ani, şi copilul acesteia în vârsta de 7 ani, niciunul dintre cei doi nu era conştient când au fost preluaţi pentru a fi transportaţi la spital”, a informat IPJ Dolj, citat de Agerpres.

VIDEO

Potrivit IPJ Dolj şi ISU Dolj, bărbatul de 55 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe Câmpia Izlaz, la intersecţia cu strada Râului nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului “cedează trecerea” şi a fost lovit de un autoturism care circula pe strada Râului care era condus de un bărbat de 38 de ani, din Craiova.

Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere, iar în imagini se vede cum taximetrul cedează calea mai multor mașini care circulau pe drumul principal, apoi intră pe șosea de pe o stradă fără prioritate și este lovit în plin.

Șoferul celuilalt autoturism care circula pe str. Râului a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta era conştient şi ar fi fost singur în maşină. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/accidentul-din-craiova-dintre-un-bmw-si-un-taximetru-soldat-cu-doi-morti-a-fost-filmat-de-o-camera-de-supraveghere-1310557
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ