20 C
Vaslui
30-sept.-2022

Aceasta ar putea fi lovitura de graţie pentru Mazăre. Off-shore-ul cipriot anchetat de Departamentul Antifraudă

- Advertisement -

Afacerile cu bani europeni ale cuplului Radu Mazăre-Nicuşor Constantinescu au intrat în atenţia DLAF, care s-a autosesizat după ancheta din „Evenimentul zilei”.

Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu s-au folosit de bani europeni pentru a pune la cale tot felul de inginerii financiare

Licitaţii de milioane de euro, din fonduri europene, au fost adjudecate de firme având ca acţionar un off-shore din Cipru. Departamentul pentru luptă Antifraudă (DLAF) s-a autosesizat în urma anchetei publicată de EVZ legată de afacerile cu fonduri europene derulate de primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, şi a demarat o investigaţie pe această temă.

Ancheta EVZ arăta cum firme cu acţionariat în off-shore-ul cipriot şi în spatele cărora se ascund interesele celor doi politicieni câştigă licitaţii pe bani europeni. EVZ vă prezintă, în ediţia de mâine, o nouă afacere, aflată la final, în care tandemul Mazăre şi Nicuşor Constantinescu a folosit bani europeni pentru o nouă inginerie financiară.

www.evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.