spot_imgspot_img
17.6 C
Vaslui
30-sept.-2023

Acoperişul unui bloc din Bacău, spulberat de o rafală de vânt. Fenomene meteo extreme în tot județul

- Advertisement -

În municipiul Bacău, rafalele de vânt au smuls bucăţi mari de tablă dintr-un acoperiş, iar într-o altă zonă a oraşului un demisol a fost inundat din cauza ploii torenţiale.

Pompierii băcăuani au intervenit, sâmbătă seara, pe 10 septembrie, după ce furtuna abătută asupra mai multor localităţi din judeţ a provocat pagube.

Cea mai afectată localitate a fost municipiul Bacău, unde rafalele de vânt au smuls bucăţi de tablă din acoperişul unui bloc, pe strada Alecu Russo, unele dintre acestea avariind un autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău, pompierii au intervenit, de asemenea, pe strada Bicaz, unde un demisol a fost inundat. În urna fenomenelor meteorologice nu au fost raportate victime.

Meteorologii au emis, sâmbătă seară, o avertizare Cod portocaliu vizând intensificări ale vântului de peste 80…90 kilometri/oră, averse de peste 35 … 40 litri/metru pătrat, frecvente descărcări electrice, grindină pentru zeci de localităţi din judeţele Bacău şi Vrancea. Avertizarea a fost valabilă între orele 19,25 şi 20,30.

Sâmbătă seară, până la ora 22,00, în judeţul Bacău, localităţile Podu Turcului, Răchitoasa, Stănişeşti, Glăvăneşti, Motoşeni, Plopana, Dealu Morii, Lipova, Vultureni, Coloneşti, Onceşti, Izvoru Berheciului s-au aflat sub avertizare de cod portocaliu vizând intensificări care vor depăşi la rafală 80…90 kilometri/oră, averse care vor depăşi 35 … 40 litri/metru pătrat, frecvente descărcări electrice, grindină…https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/acoperisul-unui-bloc-din-bacau-spulberat-de-o-2204221.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.