18.2 C
Vaslui
03-oct.-2022

Acoperişurile blocurilor păreau coli de hârtie, iar pomii se rupeau ca beţele de chibrituri în faţa vijeliei.

- Advertisement -

Vijelia şi grindina au făcut ravagii în mai multe judeţe. Zeci de case au rămas cu găuri în acoperiş, iar sere şi culturi întregi agricole au fost distruse. În unele zone, a plouat cu găleata, mai multe străzi fiind inundate. Abia în această dimineaţă la ora 9 va expira codul galben de furtuni.

Vântul a doborât la Constanţa un copac de aproape 20 de metri înălţime. Acesta a căzut peste maşina unui pensionar distrugându-i parbrizul. Pompierii au tăiat ce a mai rămas din pom, ca să evite şi alte incidente

„Simfonia lalelelor” din Piteşti ar putea fi amânată sau chiar anulată, după ce furtuna a distrus zeci de glastre cu flori, iar lalelele plantate de autorităţi în parc au fost şi ele distruse. Vijelia a pus la pământ mai toate corturile amenajate deja de expozanţi în centrul oraşului.

În judeţul Gorj, grindina a distrus culturile agricole şi a spart geamurile serelor.

La Craiova vântulul a bătut cu putere, a plouat cu găleata, iar în unele zone, străzile s-au umplut de apă.

În mai multe localităţi din Dolj, vântul a făcut prăpăd. A smuls acoperişurile de pe case în mai puţin de un minut. Cele mai multe pagube s-au înregistrat în satul Lăcriţa Mare, unde 6 case au fost afectate de vijelie.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.