spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
13-apr.-2024

ACS Bârlad Off Road participă la “Mărțișoarele de Noroi”, de la Sărata Monteoru (FOTO)

- Advertisement -

CONCURS… Tradiționala competiție “Cupa Mărțișoarelor de Noroi” a ajuns la cea de a IX-a ediție, deschizând și acest an competițional în perioada 29 – 31 Martie la Sărată Monteoru. Concursul se adresează atât echipajelor de începători, care vor utiliza vehicule 4 x 4 fără modificări structurale speciale, dar cu respectarea normelor de siguranța impuse, cât și echipajelor care au experiența și utilizează în concurs vehicule 4 x 4 cu modificări speciale pentru off road. ACS Bârlad Off Road va fi reprezentat de opt echipaje și anume: patru echipaje clasa Open; un echipaj clasa Standard B; două echipaje Standard A și un echipaj clasa Hobby. Cele opt echipaje vor concura sâmbătă 30 martie și duminică 31 martie, iar premierea are loc duminică la ora 14.00.

Navigarea se va face pe Roadbook pentru toate clasele de concurs. Roadbook-ul va conține toate informațiile despre traseu pentru a putea naviga și începătorii. Dacă navigarea se face pe Road Book, sportivii pot cere track-ul de confirmare a traseului după minim 30 minute după ce au luat startul și vor primi o penalizare suplimentară de 30 de minute.
Sportivii sunt obligați să aibă mijloace de înregistrare a traseului parcurs.
Competiția se va organiza cu respectarea strictă a Regulamentului sportiv cadru EvCNOR 2024 plus anexele acestuia și a prezentului Regulament Particular. Se va concura la următoarele clase:
– Hobby
– clasa Standard A;
– clasa Standard B ;
– clasa Challenge;
– clasa SSV;
– clasa Open/Extrem;

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.