spot_img
24.9 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Acțiune de căutare cu drone în Masivul Vâlcan. Salvamont: Victima a fost găsită moartă

- Advertisement -

O persoană dată dispărută în zona submontană a Masivului Vâlcan a fost găsită decedată într-o râpă, după ce salvamontiştii din Gorj au căutat-o pe teren, folosind inclusiv drone.

„Persoana dispărută a fost găsită, din păcate decedată, căzută cca 5 metri într-o râpă. După efectuarea cercetărilor la faţa locului de către poliţie, salvamontiştii vor recupera trupul victimei şi îl vor preda IML”, a transmis Salvamont România duminică, pe pagina de Facebook. Pe lângă echipajul de căutare terestră, salvamontiştii au realizat şi cercetare aero cu drone cu cameră clasică şi drone cu termoviziune, inclusiv cu programul de analiză cu AI (inteligenţa artificială) a datelor colectate de drone, precum şi acvatică în fântânile din zonă, folosindu-se o dronă subacvatică. La această acţiune au fost solicitaţi să participe şi salvatorii din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj. Au intervenit, ca echipă de sprijin, la solicitarea IPJ Gorj, salvatorii din Baza centrală Salvamont Târgu-Jiu şi posturile Salvamont Runcu şi Padeş.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/actiune-de-cautare-cu-drone-in-masivul-valcan-salvamont-victima-a-fost-gasita-moarta-2804069

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.