Actiunea „Shaormeria” continuatã de PSD Bârlad: Titi si tovarãsii sãi, la candidaturã fãrã mascã! (VIDEO)

Nici moartea nu-i convinge pe pesedisti sã dea exemplu bun si sã respecte regulile sanitare: purtarea mãstii!

EXEMPLU PROST… Dupã modelul deputatilor Adrian Solomon si Irinel Stativã, eroii scandalului national „Shaormeria”, pesedistii din Bârlad, candidati la alegerile locale, au comis-o si ei! Concret, s-au bulucit sã-si depunã candidaturile, fãrã a tine cont de normele sanitare în vigoare. Dovadã stau chiar pozele cu care candidatul la Primãrie, Constantin Constantinescu si echipa sa de viitori consilieri, au umplut facebookul. Nu pare sã-i fi convins cã este strict necesarã purtarea mãstii în grupurile mai mari de 3 persoane si nici faptul cã a murit consilierul presedintelui PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, din cauzã de Covid-19. În ciuda sfidãrii cu care continuã sã marseze PDS-ul din Bârlad, politia nu ia nicio mãsurã în privinta lor. Si ne mai mirãm cã si ieri, judetul Vaslui a fost al doilea pe tarã dupã Bucuresti, cu 69 de noi cazuri de Covid-19!

PSD Bârlad a depus la BEC Bârlad, candidatura fostului primar, care a demisionat în 2015, la 1 martie, Constantin Constantinescu, la funcția de primar al municipiului Bârlad și lista de candidați la Consiliul Local Municipal. Dar, spre deosebire de alti candidati, de la alte formatiuni politice, PSD a dat din nou un exemplu prost: niciunul nu a purtat masca de protectie, desi suntem în plinã pandemie si stare de alertã, iar prin lege sunt impuse populatiei reguli sanitare stricte, pedepsite cu amenzi dacã sunt încãcate.

Vã reamintim dumneavoastrã cât si candidatilor care vor sã conducã orasul cã luni ,17 august, Comitetul Județean pentru Situații de Urgențã Vaslui  întrunit în ședințã extraordinarã a adoptat Hotãrârea nr. 18 prin care, începând cu data de 17 august ora 00:00, prelungește mãsura privind obligativitatea purtãrii mãștii de protecție, astfel încât nasul și gura sã fie acoperite, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spațiile publice deschise de pe teritoriul județului Vaslui, în grupuri de mai mult de 3 persoane care nu sunt membri ai aceleiași familii, spații cum ar fi: piețele agro-alimentare, târgurile, zonele de așteptare (stații de autobuz, peroane, etc.), zonele în care se desfãșoarã serbãri publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, pe toatã perioada de funcționare a acestor activitãți.

Dupã cum puteti vedea, niciunul dintre membrii PSD prezenti la Cinematograful „Victoria” din Bârlad, duminicã, nu a purtat mascã, desi regulile erau în vigoare. Si nici nu i-a deranjat vreun politist sau vreo autoritate, sã-i întrebe de sãnãtate si sã aplice legea. Nu-i convinge nimeni, pe cei din PSD, sã se conformeze regulilor sanitare pentru combaterea virusului SARS-CoV-2, chiar dacã a murit însusi consilierul personal al presedintelui lor Dumitru Buzatu, seful CJ si al PSD Vaslui! Si dacã ne uitãm bine, toti cei din pozã sunt… medici, profesori, ingineri, pensionari…

„Dincolo de exemplul prost, existã exemplul bun al marii majoritãti!”

„Suntem pe un timp de pandemie, sper cã toatã lumea va întelege cã de noi depinde sã iesim cât mai multi sãnãtosi din acest moment sanitar. Sunt niste reguli simple pe care trebuie sã le respectãm: portul mãstii la locul de muncã, în spatii închise, în spatii deschise când este aglomeratie, mai mult de 3 persoane, etc. Dincolo de anumite personaje politice, existã lumea de pe stradã, care are nevoie de sãnãtate, existã copiii nostri care au nevoie de sãnãtate, existã etnicii nostri care au nevoie de sãnãtate. Dincolo de exemplul prost, existã exemplul marii majoritãti si sper cã împreunã vom reusi!”, a precizat dr. Nelu Tãtaru, ministrul muncii, care a fost prezent si el sâmbãtã, 15 august, la Bârlad, la depunerea la BEC a candidaturilor PNL pentru functiile de primar al Bârladului si consilieri locali ai CLM.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ