24.4 C
Vaslui
28-iun.-2022

Actorul Alexandru Arșinel va fi din nou internat. „Mă întorc în spital pentru operația pe inimă. Parcă ar fi un mic blestem”

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, are din nou probleme de sănătate. Zilele trecute, acesta a mers din nou la spital, unde medicii i-au montat un stent pentru puls, externându-l din spital. Însă, peste câteva zile, actorul va suferi o operație pe inimă, după cum a anunțat chiar el.

Pentru moment, Alexandru Arșinel va fi monitorizat cu ajutorul unui stent pentru puls. Ulterior, acesta va reveni la spital, unde va fi supus unei intervenții pe cord. „Azi mi-au dar drumul acasă după intervenția de ieri când mi s-a montat un stent pentru puls. Duminică mă întorc în spital pentru operația pe inimă, a declarat Alexandru Arșinel pentru playtech.ro. „Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a adăugat într-un interviu pentru sursa citată.
Citeşte întreaga ştire: Actorul Alexandru Arșinel va fi din nou internat. „Mă întorc în spital pentru operația pe inimă. Parcă ar fi un mic blestem”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here