Actorul Vladimir Găitan a murit: „A preferat să nu se interneze în spital ca să își facă tratamentul absolut obligatoriu de spaima covidului”

Actorul Vladimir Găitan a murit. Acesta avea 73 de ani și se lupta de aproape trei decenii cu o boală necruțătoare. Fusese diagnosticat cu cancer limfatic. Conform declarației lui Victor Ciutacu, confirmată ulterior de Victor Ponta, se pare că actorul ar fi refuzat să meargă la o unitate medicală pentru a-și face tratamentul obișnuit de frica unei posibile infectări cu noul coronavirus.

Celebrul actor a jucat în peste o sută de filme, și seriale. De asemenea numărul piselor de teatru în care acesta a apărut este unul considerabil.

”A preferat să nu se interneze în spital ca să își facă tratamentul absolut obligatoriu de spaima covidului”, a relatat Victor Ciutacu, confirmat de Victor Ponta.

La scurt timp de la aflarea veștii care a îndoliat lumea teatrului din România, mai multe persoane au transmisi mesaje emoționante despre îndrăgitul actor. Unul dintre colegii de breaslă ai acestuia, actorul Valentin Teodosiu a declarat că Vladimir Găitan și-a simțit sfârșitul.

”A fost un om plin de umor, uneori poate prea sarcastic. De multă vreme ne spunea că simte că o să ne părăsească. A fost un mare actor, un profesionist,” a declarat actorul Valentin Teodosiu.
De asemenea actorul Vlad Rădescu a trasnmis un mesaj prin intermediul unei rețele de socializare prin care își exprimă regretul cu privire la decesul lui Vladimir Găitan. … https://www.bzi.ro/actorul-vladimir-gaitan-a-decedat-4066325?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Actualitate
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ