spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
25-mai-2024

Actriţa Emmanuelle Béart a mărturisit că a fost victimă a incestului: „Pentru că ei nu au observat, ai putut face asta timp de 4 ani”

- Advertisement -

Actriţa franceză Emmanuelle Béart a dezvăluit, într-un documentar pe care l-a coregizat, că a fost victimă a incestului între 10 şi 14 ani, relatează AFP. „Agresorul ei nu a fost Guy Béart”, tatăl actriţei şi cântăreţ care a murit în 2015, a subliniat coregizoarea, Anastasia Mikova, marţi, în cadrul prezentării documentarului la postul de televiziune M6, care îl va difuza pe 24 septembrie. Anastasia Mikova a declarat că a făcut această precizare la solicitarea actriţei în vârstă de 60 de ani, care nu a putut participa la prezentarea filmului din „motive familiale”. Emmanuelle Béart „nu doreşte” să dezvăluie identitatea agresorului său, pentru că nu aceasta este „abordarea” filmului, a continuat coregizoarea şi prietena actriţei, scrie Agerpres. În documentarul intitulat „Un silence si bruyant”, cele două femei prezintă mărturiile altor patru victime ale incestului, iar Emmanuelle Béart îşi face cunoscută propria poveste.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/film/actrita-emmanuelle-beart-a-marturisit-ca-a-fost-victima-a-incestului-pentru-ca-ei-nu-au-observat-ai-putut-face-asta-timp-de-4-ani-2494059

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.