8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

Acuzat că şi-a vândut fiica în scop sexual. Pe ceilalţi copii, individul din Neamţ îi obliga să cerşească

- Advertisement -

O anchetă a poliţiştilor şi procurorilor a scos la iveală detalii şocante. Un tată denaturat este acuzat că şi-a vândut fiica minoră în scop sexual, obţinând în acest mod diverse sume de bani, iar pe ceilalţi copii, individul din Neamţ îi obliga să cerşească.

Pe 26 ianuarie 2023, cadrele Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat investigaţii în oraşul Roman şi în comuna Sagna, în vizor fiind persoane bănuite de trafic de persoane şi agresiune sexuală.

Au fost efectuate două percheziţii domiciliare, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe terminale mobile şi  mijloace de probă. În urma descinderilor, patru persoane au fost reţinute şi conduse la sediul DIIICOT – Biroul Teritorial Neamţ, pentru audieri.

Din cercetări a reieşit că, timp de aproximativ şase ani, începând cu anul 2017 şi până în iulie 2022, un bărbat, de 44 de ani, profitând de starea de vulnerabilitate a copiilor săi, cinci la număr, şi folosindu-se de violenţe fizice, i-ar fi obligat la practicarea cerşetoriei, în diverse localităţi din judeţ…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/acuzat-ca-si-a-vandut-fiica-in-scop-sexual-pe-2237860.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.