spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Acuzații grave: demisii în alb scrise de la angajare și interzicerea îmbolnăvirii la Sheriff Guard SRL! | DOCUMENTE

spot_imgspot_img
- Advertisement -
ȘICANE… Chiar dacă a demonstrat că a fost bolnavă și beneficiază de concediu medical, angajata firmei de pază a intrat în vizorul conducerii

INCREDIBIL… O angajată a firmei de pază Sheriff Guard aduce acuzații grave la adresa conducerii societății. Femeia susține că, după ce a avut probleme de sănătate, a urmat demiterea ei printr-o manevră simplă dar eficientă. Aceasta povestește că, încă de la angajare, a fost pusă să semneze demisia în alb (semnată, dar nedatată – n.r.). În plus, după ce s-a îmbolnăvit, documentul care atestă perioada concediului medical nu a fost primit de cei care ar fi trebuit să facă lucrul acesta și femeia a fost pusă să-l expedieze prin poștă. Acest aspect nu reprezintă altceva decât o încălcare gravă a legislației muncii din România. Cazul a ajuns și în atenția inspectorilor ITM Vaslui. Suprinzător este faptul că reprezentanții instituției au declarat că nu este singura plângere formulată împotriva conducerii firmei de către angajați sau foști angajați.

O angajată a firmei de pază Sheriff Guard aduce acuzații grave la adresa conducerii societății. Femeia susține că a întâmpinat probleme și că a ajuns să fie dată afară pentru că s-a îmbolnăvit. Povestește că a fost scoasă din post și trimisă să-și caute de sănătate dar, când a fost vorba de concediu medical, lucrurile s-au complicat. În loc să respecte legislația și să acționeze în consecință, conducerea firmei au trimis angajatul lor să pună documentul într-un plic și să-l expedieze prin poștă. Așa cum era de așteptat, cazul a ajuns și în atenția inspectorilor de muncă. Suprinzător este faptul că reprezentanții instituției au declarat, pe lângă faptul că plângerea formulată de către angajata firmei de pază a ajuns pe masa lor, nu este singura plângere formulată. “De obicei, termenul legal de soluționare a plângerilor este de 30 de zile. În cazul firmei de pază nu este singura plângere formulată. Au mai fost formulate astfel de plângeri și pentru drepturi salariale sau zile libere. Vom analiza, vom face verificări și vom acționa în consecință”, au transmis reprezentanții ITM Vaslui. În plus, angajata firmei Sheriff Guard povestește încă o situație incredibilă. Spune că, încă de la angajare a semnat, în alb, demisia astfel că, pentru a scăpa de probleme, cei din conducerea firmei nu trebuie decât să efectueze o simplă formalitate și să pună data pe acea hârtie. “Am fost schimbată din post din motive de sănătate. A venit directorul și m-a trimis să-mi caut de sănătate. M-a înlocuit de la APIA. Am ajuns și în UPU. Medicul mi-a prescris tratament și 3 zile de concediu medical. Am mers să duc documentele la firmă. Persoana care ar fi trebuit să-mi primească actele mi-a transmis că directoarea i-a cerut să nu primească niciun fel de concediu medical. Am sunat conducerea și i-am întrebat ce se întâmplă. Au motivat decizia lor prin faptul că medicalele se decontează greu de către Casa de Sănătate și mi-au cerut să-l trimit la firmă, prin poștă. Am mers la poștă și am trimis documentul prin poștă cu confirmare de primire. După ce am terminat zilele de concediu medical, am sunat la firmă și am întrebat unde voi merge să-mi fac serviciul. Prima dată mi s-a răspuns că nu sunt trecută în planificare apoi mi-au spus că voi merge, de noapte, la Silver Mall și că voi face serviciu doar noaptea și fără libere. Pe seară, am primit un mesaj de la firmă prin care mă anunțau că nu mai merg nici acolo și că, a doua zi, să mă prezint la conducere. Știam ce mă șteaptă, mai ales că orice coleg care a ajuns acolo, era pus pe liber. Așa că același lucru mă aștepta și pe mine mai ales că am semnat, încă de la angajare, demisia în alb”, spune o angajată a firmei de pază Sheriff Guard.

Rămâne de văzut ce decizie vor lua inspectorii de muncă în acest caz, ținând cont de faptul că nu o singură persoană a depus plângeri împotriva conducerii firmei și mai ales că nu este prima dată când astfel de acuzații le sunt aduse.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

34 COMENTARII

 1. Mai oameni buni… are dreptate mocofanul de Bibi… Voi nu va interesati despre firma, inainte de a va angaja? Stie tot targul cate „parale” face SGS-ul si Romold-ul. Ce naiba va mai duceti la ei? Le merge bine cu fraierica de-alde voi. Auzi… sa semneze demisia in alb… Era bine sa va puna sa semnati si ca girant la vre-un credit, ceva.
  Macar acum, in al 7-lea ceas, faceti plangere pe tot pe inde se poate: politie, ITM, parchet, judecatorie…

   • poate nu găsesc altceva de munca, nu e ca și vasluiul ar da pe dinafara de firme care angajează, poate n-au încotro, poate sunt mai slabi cu mintea și nu realizează exact ce au semnat
    In orice caz instituțiile statului de asta sunt plătite, sa nu existe asa ceva, din moment ce exista vina principala e a statului

 2. Bibi dacă tot ești avocatul familiei Dumitriu infirmă prin dovezi că tot ceea ce se afirmă despre celesta dinastie pogorâtă de pe plaiurile Bogdanei sunt invenții iar dacă nu țineți gura că altfel ești tare prost.

 3. Tot ce face aceasta firma este o forma de sclavagism, de ce nu este obligata aceasta firma la plata orelor suplimentare, sa înțelegem ca activitatea se desfășoară în complicitate cu ITM Vaslui dacă au mai fost efectuate anchete de ce nu se fac publice, de ce nu este sesizat parchetul, de ce nu este sesizata comisia de abuzuri, unde sunt instituțiile de forță. Dorim sa faceți în articol serios privind activitatea clanului mafiot Dumitriu și astfel poate o sa se sesizeze organele de urmărire penala și o sa dispună și plata orelor suplimentare pentru desfășurarea activității de sclavagism.

 4. Ce pretenții să ai de la un milițian dat afară prins fiind că fura carne de la fostul abator? Ce pretenții să ai de la un om care și-a dat afară din casă propriul fiu împreună cu soția și copilul, chiar dacă este retard mintal ? Ce pretenții să ai de la un om, care, vorbește gura târgului, a avut relații intime cu propria noră?

 5. ITM SE FACE CA ISI FACE TREABA ACUMA LA VASLUI E FIUSUL SI SOCRUSUL UNUL CARABINA MIZERII DE ASTEA SE FACEAU CAND ERA FOSTA FIRMA TERMINATOR PROTEX ITM AU CARTITILE LOR CARE IL ANUNTA PE DUMITRIU DE CE INSPECTORI NU VERIFICA REGISTRLE DE PROCESE VERBALE DIN POST SI SA FACA CORELATI CU FISA DE PONTAJ SI CU BULETINUL DE INTRARE SI IESIRE DIN POST CE INSECTOR ITM E MANJIT CU BANI DE LA FIRMA SGP APROPOS SUNT UNELE POST IN CARE TURA DE LUCRU E DE 24 DE ORE CARE SUNT IN AFARA ORASULUI UNUL CICA E PE LA CANTONUL CRASNA SAU SECUIA ……. DA DE DUS LA MUNCA II DUCEA AL BATRAN LA OLTENESTI LAPLANTATIA LUI S II PUNEAU SA FACA ARACI PENTRU VIE II LUAU DIMINEATA DE LA SCHIMBUL DE NOAPTE SI II DUCEA LA MUNCA LA EL PE CAMP…. IA SA VADA DOMNI INSPECTORI CUM LUCREAZA ANGAJATI LA CELE 2 SPITALE DIN VASLUI SI POLICLINICA NUMAI TURE DE 12 CU 24 DE ORE ALOOOOOO ITM CONTROLATI FIRMELE DE PAZA DAR LA SANGE NU DE FORMA SAU SUNTETI IN CARDASIE CU PATRONI

  • Ești un mare fraier dacă îți închipui că se întâmplă așa ceva.Buletinul de intrare ieșire se pierde sau nu le mai are.Va dați cu părerea ageamiilor despre ceva despre care nu aveți habar.

   • Barosane patron , cum a ieșit țuică lui Dumitriu, ai aflat ca se face sesizare la parchet pentru tâmpenia făcută, ai găsit ceva țuică în vestiarele controlate. Uite asa o sa ajungi sa faci pușcărie în locul jetului.

  • Scrieți experienta dumneavoastră cu aceasta firma de mafioți pentru a sesiza parchetul. E timpul sa scăpăm de acești mafioți analfabeți, nu știu cu Sorin Dumitriu a ocupat funcția de director în instituțiile statului, el este mai tâmpit decât moșneagul Dumitriu. Împreună putem sa beneficiem de respect și de plata orelor muncite ilegal.

 6. Ce caracter infect au.
  Interesant e ca toți sunt foști polițiști, premiați, puși in funcții înalte sau ridicați in grad pentru merite, si acum nici unu de sămânță nu găsești cinstit
  Deci cam asta e valoarea politiei, servitul de gogoși caci cinstea dacă o ai, nu dispare la pensie

 7. Poate ii cauta cineva și la munca la negru. Firma nu plătește dările la stat și suspenda contractul de muncă unei persoane fără a aduce acesteea la cunoștință acest fapt. Angajatul vine în continuare și prestează, dar vechimea este suspendată. Poate are cineva de la ITM timp și pentru ei, deși s-ar putea să nu aibă acces în cazarma lor.

 8. Acelasi lucru este la primaria Gherghesti toti noii angajati semneaza demisia in alb dupa 3-4 luni trebuie sa pleci , face Nixon ce vrea cu administratia publica locala

  • Sesizați comisia de abuzuri, nu mai acceptați fărădelegile, ei nu sunt stăpânii voștri, ei sunt plătiți de noi toți învățați sa fiți demni si sa nu mai acceptați golanii în funcțiile publice.

  • Exact si eu am auzit….dar mai exista bătaia asta de joc numită SGP ? :)))) te apuca râsul….toti bețivii orașului erau agenți de pază aici….Pentru câțiva bani făceai sute de ore pe luna….stateai de pază 12 ore si 12 ore liber, daca era cazul….stateai si noaptea 12 ore si apoi 12 ore liber….Va imaginati ce program? Sincer inebunesti având asemenea meserie…dar mai ales asemenea program….pai ce viața mai este asta? Te trezesti dimineata la 5:00 5:30..te pregătești pt ziua respectiva.. si la 6:00 Începe programul….pana la 18:00 pana ajungi acasa se face 19:00 Chiar nu vede nimeni? ITM ul…etc.Cine ii permite acestui individ Dumitriu sa-si bată joc de oameni? Am inteles ca unii faceau naveta cu autobuzul….pai din banii care ii castigai, ( vai de curul lor si astia) ii dădeai la autobuz….aveau cacatii masini dar nu ii duceau pe angajați…cred ca eu am scris doar câteva din nereguli.De unde aveau bani sa-si cumpere mașinile alea luxoase ? Audi Q …nu stiu care? De pe spatele angajaților.Nu le este rusine acestor indivizi? Din familia Dumitriu? Dacă lumea nu are acces la informatie si este încuiată la minte ( ca la Vaslui) înseamnă că le este permis sa-si bată joc de ei…acestei familii Dumitriu?Chiar mai trăiește Dumitriu cel bătrân…ca nu l am mai vazut? In ce viloaie își duce batranetea? Astept informații.. si revin cu altele si mai noi…daca este cazul.

   • În baza acestui articol am sa sesizez comisia de abuzuri și organele de urmărire penala împotriva clanului mafiot Dumitriu și împotriva ITM. Dacă au fost multe sesizări unde sunt masurile luate, sa înțelegem ca ITM informa pe Dumitriu? Sa fie arestați toți cei responsabili

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.