-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Acuzații grave împotriva actorului Bill Murray! Filmările au fost suspendate

- Advertisement -

Actorul Bill Murray este ținta unor acuzații grave, aduse pe platourile ultimului său film, ,,Being Mortal”. Compania de producție a suspendat imediat filmările, iar o investigație este în curs.

Bill Murray, în vârstă de 71 de ani, a fost acuzat de „comportament inadecvat” pe platourile de filmare ale peliculei ,,Being Mortal”.

Potrivit surselor, plângerea împotriva lui Bill Murray a fost depusă săptămâna trecută, iar producția celui mai recent film al său, ce îi are în distribuție și pe Aziz Ansari și Seth Rogen, a fost suspendată.

Raportul spune că distribuția și echipa au fost informate că filmările au fost suspendate într-un comunicat de la studio miercuri seară.

„La sfârșitul săptămânii trecute, am fost anunțați cu privire la plângere împotriva lui Bill Muray și am analizat-o imediat. După revizuirea circumstanțelor, s-a decis că producția nu poate continua în acest moment. Vă suntem cu adevărat recunoscători tuturor pentru tot ce ați pus în acest proiect. Sperăm să reluăm producția și lucrăm cu Aziz și producătorul Youree Henley.”, se arată în comunicat, potrivit Metro.uk.https://click.ro/vedete/vedete-internationale/acuzatii-grave-impotriva-actorului-bill-murray-589109.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.