spot_img
16.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Acuzații grave lansate de un părinte la adresa unei educatoare de la Grădinița „Sf.Sava” din Iași: „Îi jignește și nu îi lasă să bea apă!”

spot_imgspot_img
- Advertisement -

O mămică s-a plâns de atitudinea nepotrivită pe care ar avea-o o educatoare din cadrul Grădiniței cu Program Pelungit „Sf.Sava” din Iași. Femeia a spus că părinții dau foarte mulți bani pentru achiziția a diverse lucruri în grădiniță. În plus, femeia acuză că o educatoare nu ar permite copiilor să bea apă și să meargă la baie. Directorul grădiniței, Alina Cojocaru, a avut o discuție cu părinții și cu educatoarele, după ce a primit plângerea din partea părintelui.

Directorul grădiniței a făcut o ședință cu părinții și cu educatoarele, pentru a vedea care este situația reală. Purtătorul de cuvânt al ISJ Iași, Antonina Bliorț, a transmis că urmează să aibă loc o analiză în acest sens, odată ce primește o solicitare scrisă din partea mamei respective. Deocamdată, situația este una incertă, cei de la Inspectorat așteptând o cerere scrisă.

Acuzațiile aduse de către mama copilului: „A început să urineze foarte mult și să bea foarte multă apă”

Femeia a adus mai multe acuzații la adresa educatoarei din cadrul grădiniței „Sf.Sava”https://www.bzi.ro/acuzatii-grave-lansate-de-un-parinte-la-adresa-unei-educatoare-de-la-gradinita-sf-sava-din-iasi-ii-jigneste-si-nu-ii-lasa-sa-bea-apa-4444562?utm_source=website&utm_medium=deschideri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.