spot_img
14.8 C
Vaslui
04-iun.-2023

Adda, umilită de un om important din industria muzicală! „M-a durut carnea de nedreptate”

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Adda a făcut dezvăluiri încredibile în podcastul lui Măruță. Vedeta a povestit că a fost umilită fizic și verbal de un personaj important din industria muzicală. „Mă durea sufletul pentru că nu puteam să concep cum să se întâmple așa ceva”, a precizat îndrăgita cântăreața.0

Cunoscută pentru hit-uri precum „Îți arăt că pot” sau „Nu plânge Ana”, Adda a relatat de curând un episod îngrozitor pe l-a trăit în cariera sa.

„Un bărbat din această industrie m-a umilit foarte rău. A fost o umilință verbală, aproape fizică. Și problema a fost că era de față cu multă lume din industrie care nu s-a băgat. M-a făcut în toate felurile.

Mi-a spus că eu nu sunt un artist, că eu-s de rahat, că nu știu să cânt, că eu n-am voce, că ar trebui să-i pup mâinile și picioarele… că eu sunt luată de pe stradă, că nu-s femeie, că eu sunt bărbat…”, a povestit Adda în timpul podcastului Acasă la Măruță.

Adda, umilită de un personaj din industria muzicală: „Mi-a spus că ar trebui să-i pup mâinile și picioarele”

Vedeta susține că nimeni nu s-a băgat pentru a stopa acest moment. „Se uitau ca la spectacol. Trebuia să le aduc popcorn”, a povestit Adda. Totodată, explicațiile celor prezenți au lăsat-o fără cuvinte. „Hey, s-a enervat și el se mai întâmplă”, i-ar fi spus o fată care a asistat la momentul umilitor…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/adda-umilita-de-om-din-industria-muzicala-640678.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.