24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Adela Popescu și Radu Vâlcan, secrete din căsnicie. Cum fac față geloziei

Adela Popescu și Radu Vâlcan au oferit detalii inedite despre relația lor care durează de peste 12 ani. Cei doi actori au povestit momentele de cumpănă prin care au trecut de-a lungul timpului și cum gestionează gelozia.

Prezentatoarea de la ,,Vorbește Lumea” a dat din casă despre periodele dificile din mariajul cu Radu Vâlcan, când cei doi găseau mai puțin timp pentru a petrece unul în compania celuilalt, deoarece erau preocupați în permanență de îngrijirea copiilor.

Adela consideră că într-un cuplu partenerii nu trebuie să fie concentrați constant unul asupra celuilalt, dar fiecare dintre ei trebuie să-și manifeste afecțiunea prin mici gesturi și să acorde atenție la nevoile celui de lângă el.

,,Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungeste starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm.”, a relatat prezentatoarea de la ,,Vorbește Lumea”, pentru Vivahttps://click.ro/vedete/vedete-romanesti/adela-popescu-si-radu-valcan-dezvaluiri-gelozie-636445.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here