Adelina Pestrițu, operații estetice: A vorbit deschis despre intervențiile chirurgicale pe care le-a făcut

Pandemia de coronavirus a determinat-o pe Adelina Pestriţu să fie din ce în ce mai activă în mediul online. Frumoasa brunetă a vorbit deschis despre operațiile estice și prin ce traume a fost nevoită să treacă.

Adelina Pestrițu, care a câștigat „Best Romanian Influencer“ în 2019, are milioane de fani în mediul online și de aceea postează în feed aproape zilnic pentru aceștia. Adelina are pe Instagram peste 1.500.000 de urmăritori, iar pe Facebook peste 1.300.000 de fani.

Adelina Pestrițu, operații estetice: Câți bani a investit vedeta

Întrebată de unul dintre fani câte operaţii estetice are, Adelina nu a evitat să răspundă și a fost cinstită cu urmăritorii ei.

„Am două operaţii estetice. Rinoplastie şi augmentare mamară Şi un mic retuş la buze, care evident nu se încadrează în categoria operaţii“, a spus vedeta.

Prima operație pe care și-a făcut-o Adelina a fost la nas. Frumoasa brunetă și-a făcut o intervenție la nas, care a costat-o aproximativ 2.000 de euro. Următoarea intervenție a fost la buze, care a costat-o aproximativ 300 de euro. De-a lunguu ltimpului, Adelina a apelat și la câteva injecţii pentru a-şi retuşa ridurile. Ultima operație estetică la care a apelat bruneta a fost la bust. Vedeta şi-a pus silicoane, pentru care a ajuns să cplătească aproximativ 3,500 de euro.

Cum a marcat-o rinoplastia

Adelina nu s-a ferit să vorbească despre rinoplastie, metoda clasică, nu cu laser, operația care a marcat-o foarte mult. Vedeta a povestit că a făcut un atac de panică, deoarece avea impresia că nu mai poate respira. După operație, Adelina a susținut că avea impresia că i se descompune fața. Chiar dacă rezultatul final a fost cel dorit de vedetă, aceasta a recunsocut că i-a fost foarte greu să suporte durerea. …https://www.bzi.ro/adelina-pestritu-operatii-estetice-a-vorbit-deschis-despre-interventiile-chirurgicale-pe-care-le-a-facut-4145242?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ