0.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

Adevărata cauză a morții lui Bogdan Stanoevici. Ce au găsit medicii în corpul actorului

- Advertisement -

Adevărata cauză a morții lui Bogdan Stanoevici creează multe controverse. Actorul a murit pe 12 ianuarie după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta a stat internat iniţial la Terapie Intensivă a spitalului „Sfântul Pantelimon”, din Bucureşti.

La scurt timp, actorul a fost transferat la Institutul Inimii, unde și-a dat ultima suflare.

Adevărata cauză a morții lui Bogdan Stanoevici

Primele informaţii apărute în presă, coform cărora actorul a fost ucis de o bacterie dobândită în spital, sunt respinse de către jurnalistul Mirel Curea. Acesta vine cu date importante despre starea de sănătate a actorului.

„Nu aș fi scris niciodată cele de mai jos dacă, potrivit unui obicei românesc sau nu, habar nu am, pe subiect nu s-ar fi bătut câmpii crâncen, și nu s-ar ajuns cu stabilirea vinovățiilor până în zone care țin strict de patologiile psihiatrice.

Este despre moartea unui actor, Bogdan Stanoevici. Dumnezeu să-l odihnească! Bogdan Stanoevici a ajuns la Spitalul Sf. Pantelimon, în data de 24 noiembrie, în stare gravă. Era deja în a 8-a zi de la debutul Covid-19, mai precis a simptomatologiei. Cele 8 zile întârziate le petrecuse în campania electorală.

Din primele ore de la internare, a fost necesară administrarea de oxigen, pentru că afectarea pulmonară era enormă, de 80% și a fost trecut imediat pe tratament, conform protocolului pentru stadiul bolii, Bronhopneumonie SARS-Cov2.

Starea generală a actorului a continuat să se degradeze până când, în noaptea de 16/17 decembrie a fost necesară intubarea. A început ventilarea mecanică și totodată a fost pornită tehnica de dializă complexă, pentru că rinichii nu mai funcționau decât în proporție de 50%.” …https://www.bzi.ro/adevarata-cauza-a-mortii-lui-bogdan-stanoevici-ce-au-gasit-medicii-in-corpul-actorului-4106168?utm_source=website&utm_medium=top-stiri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.