Adi Bărar, liderul trupei Cargo, testat pozitiv pentru COVID-19. Artistul a fost internat la Terapie Intensivă

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a fost confirmat cu COVID-19 şi este internat la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara. Se pare că artistul se află în stare critică, dar stabilă.  Vestea că Adi Bărar, în vârstă de 61 de ani, este internat a fost confirmată de colegii săi din trupa Cargo, care s-au arătat extrem de îngrijorați pentru situația în care se află liderul formației.

”Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom tine la curent!”, au transmis membrii grupului.

Se pare că Adi Bărar suferă de mai multe afecțiuni, iar medicii au decis să-l interneze la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara. Artistul s-ar afla în stare critică, dar stabilă, potrivit opiniatimisoarei.ro.
Citeşte întreaga ştire: Adi Bărar, liderul trupei Cargo, testat pozitiv pentru COVID-19. Artistul a fost internat la Terapie Intensivă
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ