24.4 C
Vaslui
28-iun.-2022

Adi Minune și-a anunțat retragerea din muzică! De ce a lipsit de la nunta lui Salam

Cântărețul de manele Adi Minune a fost invitat recent în platoul unei emisiuni, acolo unde a făcut o mărturisire neașteptată! Interpretul a dezvăluit că urmează să se retragă din industria muzicală, explicând și când este ultimatumul!

Manelistul și-a agonisit deja o avere impresionantă în urma activității sale, de-a lungul anilor, iar acum vrea să se concentreze pe familie. Adi Minune va mai accepta „cântări” până în 2024, iar începând cu acest an și-a anunțat retragerea.

„În 2024 îmi voi face retragerea, pentru că mai am de trăit în 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară, de iarba din curte și să nu mai zic de celelalte. În 2024 nu o să mai cânt. În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu de Adriana, de Karmen, de nevastă-mea, de gagicile mele..”, a declarat Adrian Minune, în cadrul emisiunii Xtra Night Show…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/adi-minune-si-a-anuntat-retragerea-din-muzica-637660.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here