Adina de la Heaven, scandal cu familia din cauza averii! Artista a ajuns la tribunal cu mama și sora ei

Adina de la Heaven trece prin momente dificile! Solista a fost citată din nou în fața judecătorilor, alături de mama și sora sa. Se știe că Adina Postelnicu are probleme vechi cu averea familiei sale.

Recent, cântăreața, în calitate de moștenitoare a tatălui decedat în urmă cu doi ani, a fost citată să se prezinte la tribunal pentru a demonstra că Fiscul i-a luat banii în mod abuziv.

Adina de la Heaven se luptă pentru averea familiei

Adina de la Heaven câștigase un proces în trecut, însă documentul emis de Fisc a fost anulat.

“Admite cererea formulată de reclamantul Postelnicu Dumitru, prin moştenitorii Postelnicu Roxana, Postelnicu Adina şi Postelnicu Emilia în contradictoriu cu pârâta Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Iaşi. Dispune anularea Deciziei nr. 5979/05.12.2017, emisă de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Iaşi şi a Deciziei nr. 30/04.09.2017 de angajare a răspunderii solidare, emisă de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vaslui. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a fi depusă la Tribunalul Vaslui’, se arată în comunicatul transmis de instituție, scrie Spynews.ro.https://tacataca.prosport.ro/adina-de-la-heaven-scandal-cu-familia-din-cauza-averii-artista-a-ajuns-la-tribunal-cu-mama-si-sora-ei-56576/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ