spot_img
25.3 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Adio, Misu!

- Advertisement -

Mihai Hondru, condus pe ultimul drum!

DURERE “Nici mãcar nu pot sã îI vãd si sã îl sãrut pentru ultima datã”! Acesta a fost regretul unei mame sfâsiate de durere, în fata unui sicriu sigilat, în care doar intuia cã se aflã copilul iubit, cel pe care l-a crescut de mic, asa cum a putut mai bine si mai frumos. Tragedia cãreia i-a cãzut victimã Mihai Hondru, 39 de ani, si care s-a prelungit nepermis de mult, din cauze care încã sunt sub semnul întrebãrii, s-a încheiat ieri, odatã cu înmormântarea acestuia. A rãmas, în schimb, suferinta familiei, imposibil de tãmãduit vreodatã.

ADIO! În ecoul sunetelor de colinde, familia si prietenii si-au luat rãmas bun de la Misu! Au curs multe lacrimi, stinse doar de ninsoarea aprigã care s-a abãtut peste Husi, ieri, când trupul neînsufletit al tânãrului a fost condus pe ultimul drum. Desi bãtrânã si abia pãsind de durere, Paulina, 78 de ani, nu s-a despãrtit o clipã de sicriul singului ei fiu, murmurând cuvinte pe care numai o mamã adevãratã le poate spune si le poate simti. “Suntem mai împãcati, deoarece va ajunge într-un loc de veci si nu va mai sta într-un frigider dintr-o morgã. De ce a durat atât aceastã aducere în tarã, nu stim si parcã nu mai conteazã. Bine cã l-au adus, ca sã i se facã toate cele crestinesti. Sã avem si noi un loc unde sã îi ducem o floare, sã apridem o lumânare. E o situatie grea pentru familie. Noi am fost prieteni. Ne stim din liceu. Nu era un bãiat mai bun, mai de încredere ca el. Si nu spun doar asa, ca sã fie. E adevãrul! Dumnezeu sã îl odihneascã. Nu îl vom uita niciodatã”, a spus Laurentiu, unul dintre prietenii lui Misu.

A murit strivit de un buldozer!

De reamintit cã Misu a fost victima unui accident petrecut pe un santier din Londra, la jumãtatea lunii octombrie: un coleg ce conducea un buldozer a fãcut o manevrã gresitã si, în câteva secunde, l-a strivit pe husean. A urmat apoi o anchetã prelungitã, declansatã de cãtre autoritãtile londoneze, dar si o serie de demersuri anevoioase pentru repatrierea trupului neînsufletit. Dumnezeu sã îl odihneascã în pace!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.