spot_img
31.6 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Adio, prieten drag!

- Advertisement -

ÎNMORMÂNTAREA PRIMARULUI

TRIST Primarul Vasile Filip a fost condus ieri pe ultimul drum de o multime de oameni, rude, colegi din Primãrie, prieteni, dar si oficialitãti judetene, care au tinut sã ajungã la Tãtãrãni, pentru a-si lua rãmas bun de la unul dintre cei mai vechi colaboratori ai lor. Au fost prezenti presedintele Consiliului Judetean, Vasile Mihalache, dar si vicepresedintii Dumitru Buzatu si Corneliu Bichinet. Primarul municipiului Husi, Ioan Ciupilan, a transmis un mesaj emotionant familiei îndoliate, precum si o coroanã de flori, dupã ce cu o searã în urmã a fost sã-i aprindã o lumânare la cãpãtâi „unui bun prieten”.

RECUNOSTINTÃ Oameni din toate colturile judetului au venit în aceste zile la Tãtãrãni, pentru a-si lua rãmas bun de la primarul Vasile Filip, care, duminica, 31 iulie, a decedat din cauza unei boli crunte, ce nu si-a putut gãsi leacul. La funeraliile de ieri, pe ulitele Tãtãrãniului abia încãpeau sutele de oameni, veniti sã îl conducã pe primarul Filip pe ultimul drum. Lacrimi si numai cuvinte de bine din partea multimii, pentru cel care a condus comuna Tãtãrãni timp de 15 ani. “A stiut cã moare si, poate n-o sã credeti, dar a vrut sã îsi facã toate rânduielile singur, ca sã nu lase greutãti la copii. Asa credea el, asa un om bun ce era! Si-a fãcut cavoul, s-a interesat chiar si de pomanã care îi va fi fãcutã, de toate cele trebuincioase întreba. Era senin si îi îmbãrbãta pe cei din familia sa sã nu plângã, cã el moare, pentru cã i-a vent ceasul. A fost constient pânã în ultima clipã. Nu i-a pãrut rãu de nimic si de asta credem cã acolo unde este el acum, are sufletul usor”, au spus, printre lacrimi, rudele primarului.

Oficialitãtile judetului au participat la funeralii!

Toatã conducerea Consiliului Judetean (CJ) Vaslui – Vasile Mihalache, Corneliu Bichinet si Dumitru Buzatu – a fost prezentã ieri, la Tãtãrãni. Din toate colturile judetului au venit delegatii din partea primãriilor, cu jerbe de flori. Nu a lipsit nici senatoarea Doina Silistru, fatã de care, spun apropiatii primarului Filip, acesta avea un respect deosebit. “A fost doamna Hultoanã Paula, primarul Zorleniului, domnul Mitrofan Mihai, primarul de la Arsura, Taragan Vasile, de la Bunesti Averesti, Gãlãteanu Gigel, primarul de la Cretesti, Tabãrã Vasile, de la Hoceni. Au venit si delegatii de la Primãria Oltenesti, de la Botesti, de la Tãcuta si Miclesti. O delegatie de la Primãria Husi, reprezentatã de domnul viceprimar Valeriu Ciupilan a venit, iar alãturi de el a fost si domnul Gavrilescu, domnul Serban Gheorghe si consilierul Blãnaru Victor. Au fost foarte multi, sper cã nu am uitat pe cineva. Le multumim foarte mult cã au fost alãturi familiei Filip în aceste clipe triste si le suntem recunoscãtori cã, prin prezenta lor, au demonstrat cã au avut si au consideratie pentru o comunã cum este Tãtãrãniul. Le multumim încã odatã în numele Primãriei, dar si al familiei Filip, care i-a simtit pe toti alãturi în aceste clipe foarte grele”, a transmis viceprimarul comunei Tãtãrãni, Doina Antohi.

REGRET

Ioan Ciupilan: “Pentru mine a murit un om, un prieten”

Ioan Ciupilan, primarul Husului, si-a exprimat regretul cã a lipsit ieri de la înmormântare, însã, cu o searã în urmã, a fost la Tãtãrãni, sã îi aprindã o lumânare omologul sãu, Vasile Filip. “Îl stiu demult pe Vasile Filip, era un om de cuvânt, te puteai baza pe el si întotdeauna m-a impresionat prin consecventa lui. Avea umor, era deschis ca om si îsi iubea comuna si oamenii ei foarte mult. Vroia sã facã multe pentru Tãtãrãni, multe a si reusit sã le realizeze, dar mai avea câteva lucruri de pus la punct. Din cauza banilor, mai greu de gãsit în vremuri ca acestea, nu le-a putut împlini atunci când si-a dorit, iar acum soarta a decis, din pãcate, altfel. Era ambitios! Merita sã fie primar si oamenii comunei au de ce sã îi poarte recunostinta. Nici nu poti crede cã s-a stins. Dumnezeu sã îl odihneascã în pace si sincere condoleante familiei îndoliate!”, a transmis primarul municipiului Husi, Ioan Ciupilan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.