spot_imgspot_img
spot_img
2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Adio, șpăgarule!

- Advertisement -
Gelu Irimia

Doliu în lumea cățeilor! Stăpânul lor atotputernic a pătruns, în sfârșit, în lumea mare a elitelor cu cătușe la mâini. La ciurda de miniștri, parlamentari și președinți de consiliu județean se alătură acum tovarășul Dumitru Buzatu, încă un mare pesedist după gratii! Spre deosebire de ceilalți, Buzatu o face în stil de big boss: cu peste un milion cash în portbagaj! Este fix același om care se prezenta cu barba pioasă pe la toate sfințirile de biserici din județ și alte o groază de evenimente organizate de primarii care făceau sluj în fața lui. Ce șoc și groază pentru toată lumea bună a județului! Cum umblau dezlegați toți cățeii și urlau neputincioși! Toate planurile lor de viitor s-au dus dracului atunci când mânuțele social-democrate ale șefului au simțit fiorul rece al cătușelor! Trebuie să fie foarte frustrant, după ce au activat cu atâta sârguință, după ce au stat ca proștii, încorsetați în costume de mii de euro sub soarele arzător, în mijlocul poporului… că așa le cerea Buzatu! Să fie văzuți de popor! Acum, dorința i-a fost îndeplinită! Tot poporul îl poate vedea! Doar că nu pe președintele umil cu barbă pioasă, ci pe șpăgarul înfometat de bani, mulți bani! Șpăgarul care sfătuia primarii să reacționeze atunci când unii ziariști prezintă realitatea într-un mod neplăcut! Sunt sigur că toate materialele de presă în care apare șpăgarul Buzatu cu cătușe la mâine nu sunt foarte plăcute! Sunt sigur că titlurile din presa centrală, gen ”președintele CJ Vaslui reținut de DNA pentru șpagă”, nu vor arunca o lumină mai bună asupra județului! Același județ, despre care Buzatu afirma că vine sărac din istorie. Așa că el, marele Buzatu, a decis să încalce cutuma. De ce să moară prost și sărac după 30 de ani de funcții importante?

P.S.  Pixi, așteptăm de la tine un ultim comunicat frumos despre domnul președinte Buzatu! Nu uita că încă ești purtător de cuvânt al Consiliului Județean Vaslui, iar șeful acestei instituții tocmai a fost reținut. Ai cuvântul!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

21 COMENTARII

 1. Bai oameni gospodari,stiti cu totii vorba aia ” nu e prost cel ce cere,e prost cel ce da”,asa ca de atatia ani in Judetul Vaslui firma aceasta Transmir cu altele tot ale neamului sau au primit intotdeauna lucrari si drumurile si tot ce au facut sa dat in folosinta cu nereguli si tot drumul intro Vara si iarna era stricat, ce naiba pana acuma Acest Mojic Savin nu a dat intotdeauna Spaga, ca sigur nu e prima oara, ce naiba.trebuie anchetat si el cum a dat lucrarile in folosinta sa stea cu prietenul lui la Beci.
  Acuma totii catei psd-isti sunt inebuniti,nu mai au catelul Alfa in fata sa ii struneasca,dupa 1 an maxim se relaxeaza totul si ei isi vor face aceleasi treburi cu spagi samd… ca doar tot in aceeasi caracatita traiesc.

 2. DE LA Nastase adrian iubitorul de case,zambaccieni,pitici de gradina,bideuri si erori de ,,sinucidere ,,…acesti mafioti,MUIEPSD,AR TREBUI CONTROLATI DE oua SI ,,SINUCISI PE BUNE…a la VLAD TEPES…DE LA CONSILIERI COMUNALI,DIRECTORI DE SCOALA,DE SPITALE…TOTI..DAR CHIAR TOTI NUMITII DE ACESTI SPAGARI GEN BUZATU,BICHINET,OPRISAN,TUDOREL TOADER,SAPUNARU NINI..ARSENE..O GLOATA DE Mafioti…o padure de streanguri…starpirea este cea mai plauzibila rasplata….guvernele fsn,fdsn,psdr,pdsr,pur..alde,pc,proponta,ciuca cu ministrii/sinistrii lui ,ciolacul cu sinistrii lui..directori de ape si rahat…toti ,,numitii in functii de acesti vampiri trebuiesc controlati si ,,cautati de oua ,, cu sau fara matusi Tamara…

 3. „TOATE ANIMALELE SUNT EGALE!
  Doar ca unele sunt mai egale decat celelalte.”
  Orwell n-a trait degeaba si ferma lui ne-a invatat multe.
  Nu-i asa „Dom’ Profesor”?!😁
  Ai ajuns „OM” nu dai lapte, nu dai oua, nu tragi la plug! Esti INUTIL!
  Tiu doar iei la portbagaj! Cum ar zice americanu’: ” 10% for the Big Guy!”

 4. Va fi interesant pentru ca acum e un vid de putere si „oile” (primarii mai ales apoi directorii de institutii si cei care mai erau pe langa el) nu or sa stie ce sa faca si se vor comporta exact ca oile dezorientate. Se vor turna unii pe altii, se vor „injunghia” intre ei!! Eu mi-am facut stoc de popcorn, va fi mai tare ca Netflix + HBO + Disney+ la un loc si fara abonament! Sa vezi acum mizerii si amatlâcuri in toata „aristrocatia” Vasluiana cu glond intre „dejtili di la chișioari” cum se iau la tavalit! Va fi coada la DNA se se toarne intre ei ca sa scape.
  Sobolanii parasesc corabia in flacari! 🤣🤣🤣
  La ora 12, in parcare la Bliss, Bichinet il strangea in brate pe Tudorel Drogatu’ si asta din urma plangea in hohote…in prezenta lui Cazacu si a lui Barbu

  Karma is a bitch! La fel cum este un truism (sau pentru iubitorii de matematica o lema cum ca) : Barbu e un analfabet.

 5. La primãria Lipovãt sã vinã D.N.A. sã cerceteze pe primar, un foarte apropiat al lui, Buzatul. Cu mita acestui nenorocit, se puteau face sau repara multe podețe, drumuri de la sate. Cât de adevarat este acest proverb biblic! „Cel rău primeşte daruri pe ascuns ca să sucească şi căile dreptăţii”. ( Proverb biblic).

 6. Felicitări, denunțătorului pentru curaj, dar și procurorilor! La cât mai multe asemenea acțiuni!
  Avea dreptate Buzatu când afirma că nu-și amintește ca vreodată în istorie Vasluiul să fi fost bogat. Nu aveau cum valuienii să fie bogați fiindcă îi sărăcea el permanent prin corupție cu șleahta sa de criptocomuniști. Buzatu nu-i decât un tentacul mic al acestei caracatițe uriașe care stăpânește și secătuiește românii de zeci de ani. Desigur , Buzatu prins la înghesuială cu motanul în sac, chiar poate în cadrul unui acord de recunoaștere a vinovăției cu DNA să dezvăluie și „legăturile” sale centrale, „aportul” său la sponsorizarea partidului, fiindcă și partidul a făcut multe pentru el și famiglia sa. O mână spală pe alta și amândouă obrazul. Dacă un președinte de consiliu județean a luat șpagă 1,25 milioane Ron, ușor deducem că tariful unui ministru este triplu sau chiar mai mare. Iată de ce noul pod de la Brăila inaugurat cu surle și trâmbițe de Grindeanu și alții se surpă după câteva luni, iată de ce zeci de drumuri „finalizate” nu rezistă niciun an, iată de ce mor oameni în explozii pe șantiere, fiindcă un procent de cel puțin 10% din valoarea contractelor zboară în buzunarele largi ale unor politicieni. Iar constructorii trebuie să-și scoată cei 10%. Iată de ce oameni buni, nu avem spitale noi, utilate, școli moderne, infrastructură de nivelul mileniului trei, locuri de muncă, siguranță, un nivel decent de trai, pentru că banii care ar trebui pentru toate aceste utilități pleacă în casele, terenurile, mașinile, sejururile luxoase, amantele lui Buzatu, progeniturii lui, dar și acoliților acestora. În legislațiile unor democrații consolidate se operează cu conceptul de confiscare extinsă. Dacă ești prins cu mită toată averea se prezumă că este acumulată prin corupție și se confiscă. Așa ar trebui să se meargă și la noi cu confiscare totală,( de lege ferenda) altminteri ne furăm singuri căciula. Judecătorii se vor uita în buletinul lui Buzatu vor vedea că are 68 de ani, că are afecțiuni medicale ș.a.iar sentința va fi una pe măsura jurisprudenței mioritice. Una peste alta, pe lângă violența care a îngrozit o țară întreagă acum suntem arătați și cu degetul că suntem și mari corupți. Rușineeee, Buzatu!!!

  • Anonim se vede ca esti un om inteligent. Problema de fond eterna si reala este faptul ca oamenii in majoritatea lor nu mai muncesc pamantul, fiind preaputin cei ce o fac. Excluzand orice alt aspect al vietii ar fi aproape imposibil de trait in conditiile in care ajutoarele sociale sunt acordate worldwild. Pentru un adevarat prgres socio-economic trebuie, TREBUIE, ,,trebuie” inlaturat ajutorul social, excluderea unui bine care face rau.Prin munca si bunaintelegere vom reusi in toate aspectele ce ne vom propune a fi relizate. P.S. restul e doar discutie!

   • Daca primul anonim are ceva in capatana,tu boule esti cretinoid!Macar ai habar cui i se acorda ajutorul social si ce conditii trebuie sa indeplineasca?Lovi-te-ar vita ,cu copita peste bot,dupa ce a calcat in rahat!

 7. Jeguri, jeguri, acești asa ziși exponenți ai clasei politice vasluiene. Pentru toate aceste numai și numai cetățenii acestui județ sunt VINOVATI.

 8. Întrebați pe frații Hordila câtă șpagă i-au dat primarului Pavăl pentru autorizația blocului de lângă Carrefour Traian. S-au plâns că n-au scăpat fără 300.000 de € la buzunarul lui nea Vasile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.