-0.4 C
Vaslui
28-ian.-2023

Adita, zis vuvuzelu’

Array
- Advertisement -

Unii finalizeazã mai devreme, altii finalizeazã mai târziu!

Bãiat istet dar limitat, Aditã a înteles cã nu-si poate face un rost în viatã dacã nu se face politician. Si-a dat seama, din timp, cã are toate calitãtile necesare unui politician român: tupeu, nesimtire, putinã golãnie si o brumã de culturã, de ajuns cât sã o dea în vrãjealã electoralã. Pentru început, s-a apucat de lipit afise pentru nea’ Titi. Si având stuchitul bun, a fãcut performantã în domeniu. De altfel, flegma sa extrem de adezivã a cãpãtat un adevãrat renume pe plan local. Unii ar spune cã ar avea un temperament flegmatic. De fapt, el are o flegmã temperamentalã! Stuchitul sãu tâsneste de unde nu e astepti si loveste cu precizie. Un alt principiu important, un fel de modus vivendi, aplicat în politicã e urmãtorul: nu conteazã ce vorbesti, conteazã sã vorbesti cel mai tare! Doar cã, din acest punct de vedere, natura a fost zgârcitã cu Aditã. Vocea sa de sopranã nu are efectul scontat!

SFATUL MEDICULUI… Portavocea nu ajutã. Încearcã o operatie de mãrire de penis. Asta, îti va aduce, pe moment, linistea sufleteascã.

Impertinentul saptamanii

Desi mãnâncã o pâine bunã la Vaslui, prefectul ungur are greturi în ceea e îi priveste pe vasluieni. Dupã mai multe audiente în care, mai mult a mirosit decât a înteles, acesta a realizat cã vasluienii put! De aceea le-a recomandat apã si sãpun! Noi suntem civilizati asa cã nu-i recomandãm o funie si un sãpun!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.