spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Administratia Boros: astãzi reparãm, mâine stricãm! (P)

- Advertisement -

AVOCATUL DIAVOLULUI… În comunicãrile publice, Dumitru Boros nu mai pridideste sã se mândreascã cu realizãrile sale fulminante. Pe teren, însã, aceste realizãri aratã cu totul altfel. Ultima dovadã prezentatã de Traian Petcu priveste haosul care domneste pe strãzile Bârladului. Astfel, o stradã proaspãt asfaltatã a fost spartã de aceiasi muncitori care au turnat asfaltul pentru cã cineva a uitat cã trebuiau fãcute si niste canale de colectare a apei.

Scenele filmate ieri pe strada General Vasile Milea din Bârlad fac parte dintr-un serial mai lung în care primarul Boros demonstreazã cât de incapabil este. O stradã proaspãt asfaltatã a fost spartã dupã doar douã zile. Muncitorii care au fost surprinsi în aceastã „lucrare a lui Manole” au dat din umeri neputinciosi. „Canalizarea nu a fost prinsã în proiect. Nu stiam de asta”. Cine e vinovat pentru aceastã harababurã? O întrebare care îsi va afla rãspunsul în ziua alegerilor!

„Sã știm pe mâinile cui am predat orașul ca sã-l „REPARE”!

„O lucrare pe strada General Vasile Milea, în fața Gãrii din Bârlad, proaspãt asfaltatã acum 2 zile, pe ploaie, este spartã acum pentru a pune țevi de captare a apei pluviale!

Am întrebat lucrãtorii de la fața locului, ai firmei executante NOMIS și au precizat cã nu au prevãzut asta inițial în proiect!

Toate astea, ca sã știm pe mâinile cui am predat orașul ca sã-l „REPARE”!

Sunt Petcu Traian Constantin, candidat PNL pentru Primãria Bârlad, și vã prezint aceste probleme, pentru a putea vota pe 9 iunie în cunoștințã de cauzã!”

Material de propagandã electoralã realizat de Vremea Nouã, la comanda PNL Vaslui. CMF: 21240015.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Este vina constructorului și a muncitorilor necalificați pe care ii au la îndemână, sunt greu de găsit muncitori pricepuți și serioși când cei mai mulți beneficiază de ajutoare sociale nemeritate. Nu mai dați vina pe domnul primar! A făcut ce-a putut! Dumneavoastră ce-ați făcut bun pentru acest oraș?!

  2. Pe Epureanu tot așa se înfundă in sir canalizarea care vine de pe deal. Nu au fost în stare să pună o țeavă mai groasă,sa capteze apa depe deal. Săptămânal vin cu vidanja de desfunda țeava . Nu Sint in stare sa pună niste site in canale cum Sint în străinătate.Nici țevi care sa capteze toată apa. Vai de noi.

  3. CHELARU sa mutat la Trestiana unde își suge pula singur ,cică Carp, Lăcustă, Popa, Balaban, Rîpan iî ling bocancii pentru a pleca dincolo!

  4. Nea Red Bull varianta miorița de vs cind o da în Fanta …. cind o da în Cola…… cund e Red Bull vind e Green Bull….. depinde de cum e vremea …… dacă nu se baga în seama cu varianta aia a Bârladului….. o terminau constructorii aia….. de anul trecut………asa ca ….. Red Bull……..la birlad.. .. cam taie aripile….. la tot……si produce balamuc mioritic….. de vaslui….

  5. Oauuu ce tupeu, Oauu cât tupeu la acest Traian Petcu, odrasla lui Viorel Petcu, individul care a falimentat spitalul municipal Bârlad, prin căpușele care capusasera tot și toate serviciile spitalului.. Și acum, PNL -Tataru, vrea sa aducă mafia lui Titi Constantinescu, prin acest Traian Petcu,un intrus găsit de PNL pe ultima sută de metri.. Halal partid ai ajuns PNL..

    • Mai P(R)ostolache nu mai scrie la gazeta sub pseudonime ca ti-am mai spus: Mirosi a balega de la staulul lui Red Bull de la o posta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.