2.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

Administratorul restaurantului care oferea burgeri gratis în București a fost amendat cu 10.000 de lei

- Advertisement -

Administratorul restaurantului deschis astăzi în centrul Capitalei, care oferea burgeri gratis, a fost amendat cu 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID.

Referitor la faptul că mai multe persoane nu respectă distanţarea în apropierea unui restaurant din Sectorul 1 care oferea mâncare gratuit, poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie au procedat la dispersarea persoanelor prezente şi transmiterea de mesaje acustice în care erau făcute recomandări de păstrare a distanţei”, arată un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, citat de Agerpres.

Administratorul localului a fost condus la subunitatea de poliţie, unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

În fața restaurantului fast-food deschis astăzi s-a făcut o coadă de sute de oameni, în condițiile în care se dădeau gratuit produse alimentare.

La fața locului au mers și jandarmii, care i-au rugat pe tineri să respecte distanța socială. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/administratorul-restaurantului-care-oferea-burgeri-gratis-in-bucuresti-a-fost-amendat-cu-10-000-de-lei-1444377

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.