Admitere la școlile de poliție sesiunea februarie – aprilie

VREI SĂ FII POLIȚIST?… Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfășoară activitatea de recrutare și selecție a candidaților pentru a participa la concursul de admitere în unitățile de învățământ postliceal Școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr” Câmpina și Școala de agenți de poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca , sesiunea februarie-aprilie 2021.

Numărul de locuri aprobate pentru sesiunea februarie-aprilie 2021 este de 1283 pentru Școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr” Câmpina și 200 pentru Școala de agenți de poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Înscrierea candidaților se realizează în perioada 15 – 28. 02. 2021, în intervalul orar 1000-1500, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui (str. Hagi Chiriac, nr. 1, în municipiul Vaslui, județ Vaslui). Data limită pentru depunerea dosarelor de recrutare pentru candidații înscriși este 10 martie 2021.

Pentru a participa la concursul de admitere în unitățile de învățământ postliceal Școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr” Câmpina și Școala de agenți de poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, candidații trebuie să îndeplinească cumulativ anumite condiții legale și criterii specifice de recrutare care se găsesc în anunțul de concurs.

Anunțul de concurs afișat găsește la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și electronic pe site-ul oficial al I.P.J. Vaslui: http://vs.politiaromana.ro la secțiunea Carieră-Admitere. Evaluarea psihologică a candidaților se realizează de către specialiști din cadrul I.P.J. Vaslui conform unei planificări afișate de asemenea la https://vs.politiaromana.ro , secțiunea Carieră-Admitere. Pentru candidații care nu au promovat testarea psihologică, activitatea de recrutare încetează.

 
1 COMENTARIU

  1. Trecând întâmplător prin fața sediuluiu IPJ ..am văzut vreo 10-12 tineri și tinere pentru înscriere.Din tot grupul..dacă 3-4 aveau o înfățișare fiizică corespunzătoare.Restul ..între 1-50-160 m.înălțime!Asta este!Se lucrează cu materialul existent de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ