spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

UPDATE: Tânărul bârlădean dat dispărut de părinți pe litoral a fost găsit!

- Advertisement -
Ciobanu Dragoș – Andrei

UPDATE: Adolescentul bârlădean în vârstă de 17 ani, plecat  la muncă sezonieră pe litoral, a fost găsit! Acesta nu a fost, spun polițiștii, victima niciunei  infracțiuni, ci doar  i s-a stricat  telefonul  și nu a mai putut contacta familia. Mama lui, speriată de faptul că băiatul nu mai dă niciun semn de viață de pe 7 iulie, l-a dat dispărut pe data de 9 iulie. Chiar a doua zi, grație demersurilor  întreprinse de polițiști, adolescentul a fost identificat  la Eforie Nord, unde muncea sezonier. A luat de îndată legătură cu familia, pentru a-și liniști părinții și astfel cazul a fost rezolvat cu bine.

DUREROS… Un bârlădean de 17 ani, Ciobanu Dragoș – Andrei, care a plecat la muncă pe litoralul românesc, a fost dat dispărut de familie, după ce acesta nu a mai putut fi contactat de mamă de vinerea trecută pe 7 iulie a.c. Se pare că minorul din Bârlad a vrut să profite de vacanța de vară pentru a câștiga niște bani, așa că a mers la Eforie Nord să lucreze sezonier. Din păcate, se pare că ceva s-a întâmplat și, de pe 7 iulie, are telefonul închis, astfel că nimeni nu mai poate lua legătura cu el. Îngrijorată, mama lui a mers la Poliția Bârlad și l-a dat dispărut, în speranța că, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii constănțeni cu sprijinul celor din Bârlad, adolescentul va fi găsit. Dragoș – Andrei Ciobanu s-a născut la 1 Decembrie 2005 și a dispărut pe 7 iulie a.c., din Eforie Nord, Constanța.

«La data de 09.07.2023, ora 16:30, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată direct de către numita Ciobanu Daniela, din mun. Barlad, str. Horia nr. 13, cu privire la faptul că fiul său Ciobanu Dragoș-Andrei, în vârsta de 17 ani, este plecat în stațiunea Eforie Nord, unde lucrează pe perioada verii, iar din data de 07.07.2023, când au avut o ultima convorbire telephonică, nu-l mai poate contacta întrucât are telefonul închis și nu mai deține date cu privire la acesta.Numitul Ciobanu Dragoș-Andrei era vestimentat cu un tricou de culoare gri, cu inscripția „EA7” de culoare verde în zona pieptului, cu pantaloni scurți din blug de culoare albastru, în cap avea o șapcă albă cu inscripția „LA” și în picioare purta adidași de culoare roțu marca „Nike”, are înălțimea de 1,85m, statură atletică, aprox. 75 de kg, ochi verzi, păr scurt de culoare șaten, barbă scurtă, tenul pielii închis», a precizat purtătorul de cuvânt pe site-ul Poliției Române.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.