27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Adolescent luat la şuturi pe stradă de o şoferiţă pentru c-a traversat prin loc nepermis. Femeia s-a ales cu dosar penal

Agresiunea s-a produs pe o stradă din municipiul Focşani, elevul fiind acuzat că a traversat strada printr-un loc nepermis.

O şoferiţă din Focşani s-a ales cu dosar penal, pentru că a oprit maşina în plină stradă şi l-a agresat pe un elev de 17 ani.

Întâmplarea a avut loc miercuri, 25 mai, pe o stradă din Focşani, femeia fiind deranjată de faptul că adolescentul a trecut strada printr-un loc nepermis.

Între ei a avut loc un schimb de replici, apoi şoferiţa s-a dezlănţuit cu picioarele împotriva tânărului. Întreaga scenă a fost filmată de trecători, iar poliţiştii s-au autosesizat.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani  au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru lovire sau alte violenţe. Totodată, au fost sesizaţi reprezentanţii DGASPC Vrancea”, potrivit IPJ Vrancea.

Citeste mai mult: adev.ro/rchccf

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. nu stiu ce e în atmosferă, în mâncare, dar femeile și copiii fete devin din ce în ce mai agresive!!
    Sunt cazuri de hărtuire în școli (în Romania ultii 5 ani), le bat, le amenință pe cele mai slabe, mai fraiere…ceva de speriat, de domeniul psihiatriei judiciare.
    ce plm au???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here