23.9 C
Vaslui
01-oct.-2022

Adolescent prins la volanul unei maşini furate, în timp ce conducea cu 135 km/h în Buzău

- Advertisement -

Un adolescent a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism cu 135 km/h pe străzile din municipiul Buzău. Băiatul în vârstă de 16 ani furase mașina din curtea unei societăți comerciale, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Potrivit sursei citate, băiatul s-ar fi urcat la volan fără încuviinţarea proprietarului autovehiculului. „În acest caz este vorba de un minor în vârstă de 16 ani, din Buzău, care a fost depistat pe Şoseaua Vadu Paşii în timp ce conducea un autoturism aparţinând unei societăţi comerciale, depăşind viteza legală”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Conform polițiștilor de la Serviciul Rutier din IPJ, tânărul care a comis o succesiune de acte infracţionale pentru a conduce deţine şi recordul de viteză al zilei de luni. „Mașina condusă de adolescent a fost înregistrată de aparatul radar cu 135 km/h în timp ce rula pe Şoseaua Vadu Paşii, în municipiul Buzău”, se mai arată în comunicatul IPJ Buzău.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere fără a deţine permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din IPJ Buzău au continuat activităţile de combatere a indisciplinei în trafic. Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 116 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 44.000 de lei…https://adevarul.ro/stiri-locale/buzau/adolescent-prins-la-volanul-unei-masini-furate-in-2206603.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.