spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
25-mai-2024

Adolescentã de 15 ani, decedatã în somn!

- Advertisement -

BLESTEMUL DE LA BEREZENI LOVESTE DIN NOU!

MISTER O adolescentã, de 15 ani, a fost gãsitã ieri moartã în locuinta pãrinteascã din satul Berezeni si nimeni, nici mãcar membrii familiei care erau acasã în acele moment, nu îsi pot explica exact ce s-a întâmplat. Acest deces este cu atât mai misterios, cu cât Andreea îsi plãnuise, împreunã cu cativa colegi, seara de Revelion si astepta cu nerãbdare, spun acestia, petrecerea dintre ani. Nu se poate omite faptul cã Andreea Vârlan fãcea parte din aceeasi clasã cu Marius Graur, bãiatul spânzurat anul acesta pe 10 ianuarie, dar si cu Mãlina, fetita descoperitã cu leucemie o lunã mai târziu. “De când am auzit si de Andreea, vã spun sincer cã nu mai sunt în stare de nimic. Nu este lucru curat ca, rând pe rând, copii din aceeasi clasã sã fie parcã atacati de atâtea probleme. E ceva ce nu ne explicãm”, spune Liliana, mama uneia dintre colegele Andreei.

Tragedie la Berezeni, acolo unde o fatã de 15 ani a fost gãsitã ieri fãrã viatã, în camera ei. Fratele sãu este cel care a descoperit trupul neînsufletit, în jurul orei 10.00. Vãzând-o inertã si cu un fir de sânge la nas, bãiatul a sunat imediat la 112. Pãrintii spun cã ea acuza, de câteva zile, “simple dureri de cap”, doar atât! Ambulantierii au încercat zadarnic sã o readucã la viatã, cãci, din pãcate, nu s-a mai putut face nimic. Trupul fetei a fost ridicat în vederea efectuãrii necropsiei si a stabilirii cauzei exacte a decesului. “Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violentã. Se va efectua o necropsie, iar cauza decesului va fi stabilitã ulterior”, a comunicat inspectorul Mihaela Straub, purtãtoarea de cuvânt a IJP Vaslui.

Este a treia tragedie care s-a abãtut asupra colectivului aceleiasi clase!

Aceastã veste i-a socat nu doar pe membrii familiei, despre care comunitatea din Berezeni spune cã sunt oameni decenti, care aveau grijã de cei doi copii ai lor, ci a produs rumoare si în rândul colegilor fetei, dar si a pãrintilor acestora. Se poate interpreta ca o stranie coincidentã faptul cã este al treilea copil din aceeasi clasã, lovit de soartã într-un fel greu de înteles. “Eu am rãmas înmãrmuritã când am auzit! Poate sã îmi spunã cine vrea cã e doar o coincidentã, dar nu mai cred. Foarte multe nenorociri s-au întâmplat cu copiii din clasa asta. Care si-au rupt mâinile, picioarele… La începutul anului, pe 9 ianuarie parcã, atunci când pãrintii lui fãceau grãtar afarã, Marius Graur, coleg cu Andreea, s-a dus si s-a spânzurat, fãrã sã lase un singur cuvânt în urmã. O lunã mai târziu, Mãlina, o fatã foarte bunã la învãtãturã, la fel ca si Marius, a aflat cã e bolnavã grav de leucemie. Acum, Andreea, care era o fatã veselã, frumoasã, serioasã, prietenã si colegã cu fata mea, aud cã a murit în somn, nu se stie de ce. Cm sã nu te temi?”, spune Liliana, mama uneia dintre colegele Andreei. Speriati de o eventualã energie nefastã care ar fi de vinã pentru tragediile care chiar li se întâmplã acestor copii, conducerea Scolii Berezeni si pãrintii au chemat preotul sã sfinteascã clasa. “Nu stim decât sã ne rugãm la Dumnezeu ca sã ne apere copiii. Vã spun sincer, este înfiorãtor. A fost adus si preotul, a sfintit clasa, scoala, tot. Nu poate sã fie lucru curat atâtea nenorociri într-un singur grup de copii. Dar vãd cã efectul nu prea vine, cã, uitati, si Andreea a pãtit ce-a pãtit”, spune Liliana. Tot ea povesteste cã fata decedatã ieri, împreunã cu fiica sa, dar si alti colegi, si-au fãcut planuri pentru seara de Revelion: “Vroiau sã petreacã, sã se bucure si ei”. Andreea era acum elevã în clasa a IX-a, la liceul “Mihai Eminescu” din Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

21 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.