spot_img
spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
18-mai-2024

Adolescenta fugitã de acasã a ajuns la Protectia Copilului, iar iubitii au fost retinuti pentru sex cu o minorã (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

DE POVESTE… Adolescenta de 14 ani dispãrutã din orasul Vaslui, care a fost surprinsã întretinând relatii sexuale cu iubitul ei si prietenul acestuia, a ajuns la Protectia Copilului. Cei doi indivizi, de 19 si 25 de ani, care întretineau relatii sexuale cu minora, au ajuns la politie, unde au fost retinuti pentru infractiunea de „sex cu un minor”. Totul s-a petrecut la miezul noptii de 31 august, când un paznic de la o societate comercialã a sunat la 112 si a spus cã a vãzut doi tineri, într-un TIR, care întretineau relatii sexuale cu o femeie, iar mai apoi a auzit tipete. Politistii aveau sã o gãseascã pe tânãra de 14 ani, precum si pe cei doi amorezi, printre care unul, cel de 19 ani, a spus cã este iubitul minorei. Fata nu fusese agresatã, tipetele fiind rezultatul „muncii” celor doi tineri, cu care fata a declarat cã a fãcut sex consimtit si tipa… de plãcere. Acum, ea se aflã într-un centru al DGASPC Vaslui, fiind preluatã de asistentii sociali trimisi la Iasi si securizatã, în vederea unei evaluãri.

Conform presei locale din Iasi, povestea începe în noaptea de marti spre miercuri, în zona industrialã a Iasului. Era trecut de miezul noptii când un paznic de la o societate comercialã avea sã anunte cã a vãzut doi tineri care întretin relatii sexuale cu o femeie, iar mai apoi a auzit tipete. Politistii ieseni au ajuns imediat la fata locului sã vadã despre ce este vorba. Oamenii legii au gãsit într-o parcare, lângã un TIR, doi bãrbati, iar în cabina autotrenului se afla o adolescentã. Politistii au început verificãrile si au aflat cã cei doi bãrbati aveau 19 si 25 de ani, iar unul dintre ei este iubitul minorei din cabinã, în vârstã de 14 ani, despre care politistii ieseni au aflat cã  este dispãrutã de acasã, din municipiul Vaslui. Vrând sã afle ce cãuta minora cu cei doi bãrbati si dacã aceasta a fost sau nu victima unei infractiuni, politistii i-au luat pe toti trei la sectie unde au început sã cerceteze ce s-a întâmplat de fapt. Asa au ajuns sã afle cã minora de 14 ani a întretinut relatii sexuale atât cu iubitul ei, cât si cu prietenul acestuia si cã cei doi bãrbati si adolescenta au consumat bãuturi alcoolice, iar mai apoi au întretinut relatii intime. Adolescenta a declarat cã a fãcut sex cu cei doi tineri de bunãvoie. Surse din cadrul anchetei au precizat cã aceasta ar fi fost examinatã de medicii legisti care au concluzionat cã nu ar fi avut urme care sã arate cã a fost vorba despre un viol.

„În noaptea de 30 spre 31 august a.c., politistii din cadrul Sectiei nr. 4 Politie Iasi au fost sesizati cu privire la faptul cã doi tineri si o tânãrã întretin relatii sexuale într-o parcare din municipiul Iasi. Politistii s-au deplasat la fata locului si au identificat cele trei persoane, respectiv o minorã si doi tineri, de 19 ani si 25 de ani. În cauzã a fost întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunii de act sexual cu un minor, iar cercetãrile sunt continuate pentru stabilirea întregii situatii de fapt si luarea mãsurilor legale ce se impun”, a precizat Anca Vîjîianu, purtãtor de cuvânt al IPJ Iasi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Nu face nimeni nimic, asa cum nu face nimeni nimic in legatura cu acel bordel (Pensiunea Alex&Geo). cum sa intervina gaborii daca si ei se duc acolo si iau comision, sa inchida ochii, deci, nu va mai mirati!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.