0.9 C
Vaslui
04-dec.-2022

Adolescenți amendați pentru că se sărutau în parc, fără să poarte mască de protecție

- Advertisement -
Situaţie hilară în Ploieşti. Un poliţist local le-a dat amendă unor tineri pentru că se sărutau într-un parc şi nu purtau mască, deşi era spaţiu public.
Pare banc, dar nu este. Cei doi adolescenţi au primit fiecare câte 250 de lei amendă. Motivul? Se aflau pe domeniu public şi nu aveau mască de protecţie la gură şi nas. Mama tânărului de 16 ani a fotografiat procesul-verbal şi l-a transmis mass-media din Ploieşti.
”Fiul meu se afla în parc, pe bancă, în compania unei fete. Cei doi se sărutau, iar în jurul lor nu se afla nimeni. Polițistul local a venit din spate pentru a-i putea surprinde pe cei doi, iar apoi i-a amendat. A scris în procesul verbal că băiatul meu a fost depistat în parcul de joacă pentru copii fără a purta mască de protecție. Mi se pare un abuz și o josnicie. Alte infracțiuni nu avea de constatat?” a fost mesajul femeii.
Femeia a plătit amenda băiatului său, dar a menţionat că va cere explicaţii de la conducerea Poliţiei Locale Ploieşti. Exces de zel sau nu, şefii agentului de poliţie vor decide ce se va întâmpla în continuare.
Adrian Vaida, directorul instituţiei a declarat că va fi demarata o anchetă, pentru lămurirea situaţiei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.