spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
22-feb.-2024

Adolescenții infractori care au terorizat Galațiul. Atacau copii în stațiile de transport public și le furau banii

- Advertisement -

Doi tineri, de 14 și 18 ani, i-au pus pe jar pe polițiștii din Galați în ultimele zile. Adolescenții atacau copii în stațiile de transport în comun, le furau banii și dispăreau.

În perioada 26-28 august 2022, polițiștii au fost sesizați cu privire la comiterea de către persoane necunoscute a trei infracțiuni de tâlhărie, pe raza cartierelor Țiglina I și Micro 19, din municipiul Galați.

 În toate cele trei cazuri, victimele au fost minori cu vârste cuprinse între 11 și 17 ani, aceștia fiind deposedați de diferite sume de bani (între 25 și 60 de lei), de către persoanele necunoscute, care i-ar fi amenințat cu acte de violență.

Din cuprinsul plângerilor, a reieșit că faptele au fost comise în zona stațiilor de transport public, din municipiul Galați.

Astfel, una dintre fapte a fost comisă în data de 26 august, în jurul orei 21.00, pe strada Oțelarilor, cea de-a doua, în data de 28 august, în jurul orei 15.30, în zona stației de transport public din cartierul Țiglina 1, iar cea de-a treia, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, pe Aleea Comerțului, în zona stației de transport public din cartierul Micro 19…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/adolescentii-infractori-care-au-terorizat-2201212.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.