24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Adrian Corduneanu a fost vizitat din nou de mascaţi! Percheziţii la vila interlopului din Iaşi

Astăzi, 20 mai 2022, interlopul din Iaşi Adrian Corduneanu a fost vizitat din nou de mascaţi. În aceste momente, autorităţile ieşene desfăşoară percheziţii la vila cunoscutului „Beleaua”. Adrian Corduneanu este vizat într-un nou dosar. Se pare că ar fi vorba despre o serie de ameninţări. Pe numele sau ar fi fost depusă o plângere penală.

Vă aducem aminte faptul că interlopul Adrian Corduneanu se află în arest la domiciliu după ce oamenii legii îi impută faptul că ar fi amenințat un om de afaceri.

Percheziții domiciliare la Adrian Corduneanu acasă. Ce au căutat mascații

Conform datelor obținute de bzi.ro, vila interlopului Adrian Corduneanu a fost răscolită de mascații din Iași. Adrian Corduneanu ar fi implicat într-un alt dosar în care este acuzat că ar fi amenințat mai multe persoane și a tulburat ordinea și liniștea publică. Doi bărbați au fost duși la audieri:

„Astazi, 20 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiului Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun. arată autoritățile.”…https://www.bzi.ro/bomba-adrian-corduneanu-a-fost-vizitat-din-nou-de-mascati-perchezitii-la-vila-interlopului-din-iasi-exclusiv-4457553?utm_source=website&utm_medium=breaking

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here