Adrian Porumboiu, alãturi de Ioan Niculae

SUSTINERE… Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul de coruptie “InterAgro”. Fostul mare arbitru, Adrian Porumboiu, spune cã a vorbit cu Ioan Niculae si cã îi doreste sã fie puternic si sã iasã cât mai repede din închisoare.

Chiar dacã în trecut a avut mai multe clinciuri cu patronul Astrei, Adrian Porumboiu îi doreste tot binele din lume lui Ioan Niculae, care a fost condamnat pentru spãlare de bani, cumpãrare de influentã si instigare la evaziune fiscalã în dosarul InterAgro. “Îmi pare rãu. Chiar vorbisem cu el în urmã cu o sãptãmânã, era îngrijorat. Îi doresc sã fie tare si sã iasã cât mai repede de acolo.”, a spus Adrian Porumboiu pentru Prosport. Potrivit celui mai recent Top300 Capital, Ioan Niculae are astãzi o avere care însumeazã 300-400 milioane de euro. În anul 2010, Niculae avea o avere de 1,1 miliarde de dolari, ceea ce îl fãcea al treilea cel mai bogat român, dupã Ion Tiriac si Dinu Patriciu. În 2013, averea sa ajunsese la 1,2 miliarde de dolari, fiind atunci al 1.372-lea cel mai bogat om din lume.
1 COMENTARIU

  1. Când ai 1 miliard și te baga gaborii in mașină cu cătușe și mana pe cap că pe orice borfaș de stradă vai de mama lui de miliard, nu valorează nici cât o ceapă degerata! Pai, du-te va!

LĂSAȚI UN MESAJ