spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

Adrian Porumboiu, în pericol de moarte!

- Advertisement -

PERICOL Omul de afaceri vasluian Adrian Porumboiu, finantatorul FC Vaslui, a trecut prin momente grele, ieri, dupã ce avionul în care se afla, cu destinatia Bucuresti, a suferit o defectiune tehnicã care se putea termina cu o catastrofã aerianã. Cursa 702 Tarom Iasi – Bucuresti a fost întoarsã din drum, ieri dimineatã, dupã ce unul dintre motoare s-a oprit în timpul zborului, imediat dupã decolare.

Avionul, cu destinatia Bucuresti, a decolat la ora 9.30 de pe pista aeroportului Iasi, însã s-a întors în numai 15 minute în capitala Moldovei, în conditii de sigurantã. “Avionul a decolat în jurul orei 9:30, însã s-a întors dupã un sfert de orã pentru cã au apãrut niste probleme la motor. Aeronavei i se va face o revizie tehnicã pentru a vedea despre ce este vorba”, a spus un oficial al Aeroportului Iasi. La bord se aflau 25 de pasageri si patru membri ai echipajului, doi piloti si douã stewardese, care au trecut prin momente tensionate, speriati de perspectiva ca avionul sã se prãbuseascã în orice moment. Printre pasageri s-a aflat si Adrian Porumboiu, finantatorul FC Vaslui, care a tras o sperieturã groaznicã. În jurul orei 13.00, pasagerii au fost preluati de o altã aeronavã, trimisã de la Bucuresti. Cu avionul venit de la Bucuresti a sosit si o echipã tehnicã, cu scopul de a verifica starea aeronavei defecte.

Incidente repetate la Aeroportul Iasi

Aeroportul International din Iasi a fost, în ultimii ani, în centrul atentiei din cauza unor incidente provocate la avioane de cãtre animale si pãsãri. Cu ceva timp în urmã, 68 de pasageri dintr-o altã aeronavã Tarom au trãit clipe de cosmar, întrucât aparatul de zbor a lovit la aterizare un porc mistret. Niciun pasager nu a fost rãnit. Printre cãlãtori era si ministrul Educatiei, Daniel Funeriu. Un alt incident a avut loc în aprilie 2009, tot cu o aeronavã pe ruta Bucuresti – Iasi. Avionul companiei Tarom care transporta lotul formatiei Dinamo la Iasi a fost avariat în zona frontalã, cu zece minute înainte de aterizare, dupã ce a lovit o barzã. Echipa Dinamo avea meci cu FC Vaslui, în acea zi, dar nu au fost probleme.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

53 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.